سلام.
۱/نداشتن اعتماد به نفس
۲/ نا امید بودن
۳/ برنامه ریزی نادرست
۴/ استرس و فراموش کردن هر آنچه با خود عهد کرده بودم.
مورد اول و دوم که نیاز به توضیح نداره فقط میتونم بگم همش خودم رو با بقیه مقایسه میکردم و کم می آوردم!!!
در رابطه به برنامه ریزی هم باید بگم بزرگترین اشتباه من این بود که تو زمان کمی که داشتم می خواستم هم تو ریاضیات، هم تو مشترک و هم تو تخصصی مسلط باشم البته زمان برای مشترک رو بیشتر گذاشته بودم ولی باید نزدیک کنکور ، برنامه ام رو عوض می کردم و ریاضیات رو کنار می گذاشتم ولی دلم نیومد.همین باعث شد سر جلسه هم دلم نیاد از خیر ریاضیات سخت بگذرم و فکر میکردم هر جور شده باید ریاضی بزنم و همین باعث شد ریاضی رو منفی بزنم
و خب توی مشترکا هم با اینکه تسلط صد در صد نداشتم اما هم تعداد سوالات بیشتر بود هم آسون تر بودن تونستم درصد نسبتا خوبی بزنم.تخصصی هم که نمی دونم چیکار کردم خودم که تو خونه حساب میکردم مثبت بود ولی حالا منفی برام رد شده
در مورد چهارمی هم باید بگم قبل کنکور با خودم حساب کرده بودم اگه چندتا سوال بزنم قبولم و بیشتر از اون حد اگه بلد نیستم نزنم. ولی خب اصلا یادم نمیومد که چند تا باید بزنم و همش فکر میکردم کم زدم. همچنین با خودم عهد کرده بودم اگه ریاضی و یا گزینه های عددی رو شک دارم به هیچ وجه ممکن نزنم ولی سر جلسه نمیدونم چرا همه اینا رو فراموش کرددم و آخرشم ریاضیا رو منفی زدم.
به هر حال اینا برام تجربه شد تا برای سال آینده با یه برنامه ریزی عالی به خوندن کنکور بپردازم.