سلام
من به چند تا مورد اشاده می کنم
۱- توی ازدواج منطقی و عقلانی فکر کردن خوب اما اینکه ۱۰۰ درصدیا حتی ۸۰ درصد اینجوری باشین خوب نیست . ما به دلیل اینکه رشتمون مهندسی همه چیزو دو دو تا چها رتا می کنیم در صورتی که به احساساتتون اجاز ه بدین ازاد از عقلتون تصمیم بگیره اینکه یه نفر براتون جذاب باشه یا ازش خوشتون بیاد خیلی مهم فارق از معیار های دو دو تا چها رتا که رو کاغذ نوشتین . (جذابیت هم تلفیقی از ظاهر ، طرز برخورد ، برونگرایی ، شادی ،لبخند، شوخ بودن ، جدی بودن ،صدا ی فرد مقابل.... و برای هر کس ملاک جذابیت یه چیز.) .
۲- درباره این جمله ای که گفتین "یکیشون گفت من باید جدا باشم از مادرت. "
این جمله رو خلاصه گفتین من نمی دونم تو چه زمینه ای منظورتون بود . اما با یه سوال کلی نمی تونین درباره یه نفر ثضاوت کنین .
البته دو حالت این سوال داره اگه واقعا می خواین در کل زندگیتون برای همیشه با خانوادتون باشه . که خوب بحث شخصی و جدا و حتما باید گفته شه .
اما اگه منظورتون میزان رفت و امد با خانواده و وابستگی و همراهی با خانوادس و می خواین ببینین طرف چه میزان برای خانواده همسرش احترام قائل این سوال مناسب نیست .
۳- با خودتون فکر کنین ایا انتظار دارین خانمتون هم در تامین اقتضادی و مالی سر کار بره و پولش روخرج کنه یا نه ؟
من به شخض وقتی بهم می گن زن و مرد برابرن و باید در تامین مالی هر دو نفرمون کار کنیم و شما هم پولت رو خرج بکنی حس خوبی که ندارم هیچ تازه اثر منفی داره .نمی دونم منظورم رو می رسونم یا نه ، نمی گم خانمی که می ره سر کار پولش رو بزاره توی جیبش و از همسرش انتظارات حیلی بالا داشته باشه و حاضر نشه توی زندگی از نظر مالی کمک کنه بلکه منظورم روی اینه که شما وقتی می ری خاستگاری باید بتونی زندگیت رو از نظر مالی ساپورت کنی و حدش رو هم بدونی حالا همین حدود رو برای خانم بیان کنی اگر طرف شرایط حقوق و مالی شما رو قبول کنه دیگه بعدا نباید انتظار بیشتر ازتون داشته باشه .(جدا از اینکه به هر حال باید توی زندگی پیسرفت کرد و مطمئنا حقوق و شرایط مالی شما هر سال بهتر باید بشه . اگر خودتون بخواین )اگر هم انتظار زیاد تر داره خودش هم باید همکاری کنه از نطر کار و تامین اقتصادی . در مورد خانمی که می گه میرم سر کار ، این سوال رو نکنین که ایا شما پولتون رو میارین خرج مخارج مالی خونه بشه یا نه .
به نظرم اگر دو نفر همدیگه رو دوست داشته باشن بدون اینکه اقا بگه پولت رو بیار خرج مخارج زندگی کن خانم این کار رو می کنه و با هم خیلی هم پیشرفت می کنن . اما درست نیست یه اقا این رو واضح از خانم طلب کنه .
به عنوان کسی که کار کرده و توی محیط کار بوده می گم ، خانم ها با اقایون از نظر روحیات و میزان ساعت کارو میزان اثر گداشتن کار و محیط روی روحیاتشون خیلی خیلی متفاوتن .
۴- ادم ها از نظر فرهنگی و اعتقادی متفاوتن اما به شخص فکر میکنم فقط با چند جلسه خواستگاری توی منزل نمی شه یه نفر رو شناخت اگه براتون مقدور هست چند بار با هم برین بیرون . برین رستوران یا ..... چون طرز برخورد طرف مقابل توی اجتماع مهم هستش .
۵- بعضی اقایون خصوصیات خوبی دارن اما اعتماد به نفس و جرات عرضه داشته هاشون رو ندارن . یه محصول اگر بهترین هم باشه اما نتونی خوب بازاریابی و تبلیغاتش رو بکنی اونقدر خوبیش رو نشون نمی ده .
وقتی از یه نفر خوشتون میاد نکات مثبتتون رو واضح و با اعتماد به نفس نشون بدین.
بیشتر خانمها با گوش عاشق می شن . توی طرز صحبت کردنتون ، میزان اعتماد به نفستون کار کنین. "اقایون و خانم ها برداشت بد نکنن منظورم این نیست که با چرب زبونی طرف رو گول بزنین . چون شما تو مانشت سابقتون خوب اینو می گم
" متاسفانه بعضی اقایون با چرب زبونی و دروغ گفتن دیکران رو گول میزنن . منظور من فقط طریقه ارائه خصوصیات مثبتتون به طرف مقابل هست .