من زیاد موافق نیستم
ببینید خدا به ماعقل داده که فکر کنیم و انتخاب کنیم
یه باره شما بگو من میشینم درسم نمیخونم
مثلن همین دوستمون blackhalo1989 ارشد شریف داره میخونه قسمتش شریف بوده یا تلاش کرده؟؟
اگه میگین قسمتش بوده پس چرا درس خونده اصلن نمیخوند میگفت هرچی قسمت توکل بخدا حله
صددرصد قبول نمیشد
یکی زمان پیامبر شترش(فکرکنم ) ول میکنه و نمیبنده بعد که میاد میبینه رفته میا پیشه پیامبر میگه توکل کردم پیامبر میگه شترت رو ببند بعد توکل کن!
حالا این زیاد ربطی نداشت ولی ما طوری این مطالب بمون الاغا شده که بعضن غلط فکر میکنیم
اینکه خدا میدونه و قسمت ما مشخصه و مقدر شکی نیست ولی ما چون ازون خبر نداریم باید واسش تلاش کنیم اون قسمت رو در سایه تلاش به ادم میدن وگرنه عوضش میکنن واسه همین گفته خدا وند متعال :ان الله لا یغیرو ما بقوم حتی بانفسهم همانا خداوند سرنوشتی قومی رو تغییر نمی دهد مگر خودشان بخواهند
ادم باید همیشه دعا کنه خدا سرنوشتش رو نیکو بنویسه وقتی از سرنوشت خبر نداری دعا کنی خدا خیلی عزیزه برات درستش میکنه اما اگه خبر داشتیم عوضش نمیکرد حتمن داستان مردی که از پیامبر می خواد که بتونه زبان حیوانات رو بفهمه شنیدین ...
یه چیز اضافه کنم
اعمال ادم هم تو این دنیا . هم تو اون دنیا قصاص میشن
شخصی که یکعمر نامشروع زندگی کرده نباید انتظار داشته باشه کسی پاک قسمتش بشه مگه اینکه توبه کنه (در اینمورد هم حرف بسیار است...)
لیس للانسن الی ماسعی =برای انسان جز تلاش و کوشش خود او نیست
هرکس هم توبه واقعی کنه خدا بهش کمک میکنه و سرنوشتش رو تغییر میده
از خدا بخواهیم چیزی که صلاحمونه رو قسمتمون قرار بده نه اونی که می خواهیم
سوره بقره :
عسی ان تحبوا شیا و هو شر لکم و عسی ان تکرهوا شیا و هو خیر لکم والله یعلم و انتم لا تعلمون
چه بسا ناخوش دارید چیزی را و ان است خوب برای شما و چه بسا دوست دارید چیزی را و ان است بد برای شما و خدا می داند و شما نمیدانید
یه چیزی
به داستان پیامبر گرامی که حضرت علی به جایشان خوابیدند فکر کنید ...
پس درسته سرنوشت نوشته شده ولی ما با دعا و تلاش میتونیم عوض کنیمش
بعدشم (بهشت رو به بها دهن نه به بهانه) پس در سایه تلاش از خدا بخواهیم سرنوشتمان را زیبا بنویسه درثانی بدانیم کارهایمان قصاص دنیوی هم دارند پس مبادا اعمالمون به سر خودمون قصاص بشن
(۰۶ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۵۵ ق.ظ)alidata نوشته شده توسط: الانه که دیگه نمیشه به هیچ دختری اعتماد کامل داشت . در روزگاری که دخترها bf رو حق مسلم خودشون میدونن باید این موضوع رو فاکتور گرفت که قبلا داشتن یا نه :دی
مگه انرژی هسته ای!!
به خودت نگاه کن و قضاوت کن
دوستای دانشگاهتو ببین حتمن توشون پسرهای بوده که با کسی رابطه نداشتن
از این روش قیاس کن!
درسته تو جامعه منفی ها رو میبینیم ولی وقتی پسرهای خوب هست حتمن دخترهای با ایمان هم هست نمیشه تروخشک رو سوزوند
این چند مدت واسه کنکور خیلی کتاب خوندیم اصلن باورم نمیشه وقتی میزارمشون کنار هم تعجب میکنم ولی واسه مهم ترین تصمیم زندگی حتی یه کتاب هم نخوندیم یه سیدی روانشانسی هم گوش نکردیم
بنظرم دو طرف باید با روحیات هم اشنا باشن
تو یه کتاب روانشاسی قبلن خوندم خانوما مثل نوار ضبط میکنن مبادا بهشون بد بگین این میمونه تو ذهنشون و از ذهنشون پا نمیشه یه روز همه رو میریزه بیرون . ما اقایون فراموش کاریم ولی اونا نه .خب این جور نکات خیلی به ادم کمک میکنه
مثلن نوشته بود خانوما نباید تو امور مالی اقایون دخالت کنن اقایون از این کار خوششون نمیاد و باعث تفرقه میشه
یادم نیست ولی چه کتابای جالبی بود
امروز رفتم کتاب روانشناسی جلب و جذب همسر رو خریدم اگه کتاب ،مقاله یا ویس جالبی هم کسی میدونه معرفی کنه ممنون از همتون