(۲۷ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط: (27 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۵۰ ق.ظ)nasrolah نوشته شده توسط: ...
ببخشید حرفا یکم تند بود ولی لازم بود خانومها هم اگر خواندن عیبی ندارد همه دخترهای مانشتی بلا استثنا عاقل هستند کسی که درفکرش افزایش علم و تحصیلاتش باشه اساسا یک فرد عاقل هست
خیلی حرفهاتون جالب بود ولی اگر یه کم جانب انصاف هم داشتین میگفتین که پسرهای الآن هم همچین عقل درست حسابی ندارن
و در مورد جمله آخرتون واقعا دلیلتون منطقی بود
کلا هرکی تو مانشت هست پس عاقل هست ولی عکسش برقرار نیست.([tex]p\rightarrow q[/tex]
)
نه برادر من اینجوری نیست واقعیت اینه که نه دختر ها بی عقلن نه پسرها ،بحث جو زدگی هست که الآن باید بری ببینی جو غالب جامعه چیه؟ الآن کلاس اینه که خانم اگه خونه باباش درس نخونده الآن با دو تا بچه بشینه درس بخونه،بچه هاشم خدا بزرگه یه جوری بزرگ میشن.برای آقایون هم دنده پهنی و بیخیالی مد ه. البته ببخشیدآ اینا که گفتم شامل همه نمیشه،مختص اوناس که تو جو هستن
من نگفتم عکس برقرار نیست ///
یکم بنظرم باید منصفانه نظر داد اگر جو غالب این باشه که همه مسافرت برند کیش شما یکی که شرایط نداره باید خودش رو بکشه بره کیش با همه با آرایش دنبال خواستگار خوبند یکی هم که شرایطش رو نداره باید بره تویه آرایش بید بیرون تا یه خواستگار مناسب داشته باشه و و و ....
با شما خیلی مخالفم اگه بی عقل نبودن حداقل چیزی که من خودم تویه محیط دانشگاهی دیدم یارو با ۷ ۸ نفر دوستش شده و آخرش به هیچی کشیده اینجور مراوده ها کلا از بی عقلی ناشی میشه و و از اساس غلط هس یکی از دوستان خوب گفته بودند اگه تویه مسئله ازدواج خانواده ها وارد نشوند به هیچ جای نمیرسه
گفتید جو زدگی بنظرم همین کلمه خودش یعنی بی عقلی یعنی یه چیزی بنظرشون انقده واسشون خوب میاد که کلا عقل مقل رو جمع میکنند میزارند کنار
بحث خوشبختی هست نه اینکه ببینم جو جامعه چطوره بنده منکر اینم نیستم که محدودیت های جامعه رو ندیده باید گرفت واسه خوسبختی ،خوشبختی داخل محدوده شخصیتی که جامعه به ما گفته
بحث درس خوندن نبود بحث این بود که کسی دنبال این باشه مه از یه راه مناسب بره دنبال خوشبختی بر فرض مثال درس ایشون فردی عاقلی هست شاید کسی بخواد از راه دزدی بره دنبال خوشبختی
اینم فکر کنم درباره مد که شبکه فرهیختگان واسه این کلمه مد سالی نزدیک به ۱۰۰ ساعت برنامه میزاره که اصولا حرکت با مد یعنی ضعف شخصی رو با مد بپوشونی که اینم ناشی از دور شدن مذهب و معنویات هس نه کاملا ولی مهنوی بودند انسان رو مستقل تر می کند
الان یه گوشی گران قیمت مد هس خب شما بنظرتون فکر میکنید چند درصد نمایندگان مجلس از برای گوشی خریدن با مد حرکت میکنند
؟
شما مثل های بنده رو به دختر و پسر نسبت بدین مثلا الان چه قیافه از دختر بورس هستند الان اکثرا همه ژاپنی شدن حرف اینکه توه پسر یا دختر باید بر اساس عقل و خواسته های درونی و انتظاراتی که خانواده می پسنندند حرکت کنی نه با احساس گرایی و جو گرفتیگی و و و ....
با جوگرفتگی حرکت کنی آخر برق گرفتگی می شود
یا علی