من فقط احساس کردم که تکلیفی به گردنم هست که یه سری حرفها رو بزنم، اصراری برای اثبات خودم ندارم که با شما جر و بحث کنم و از این راه هم سودی عاید من نمیشه که بخوام براش وقت بزارم، حالا خواستید قبول کنید و یا نکنید.
اما به نظرم اخلاقی نیست وقتی کسی از روی دلسوزی کاری براتون انجام میده (هرچند به زعم شما غلط) اینجوری بهش بتازید و متهم اش کنید، بعضی ها نه تنها کاری برای کسی نمی کنند، بلکه جلوی کمک بقیه هم می گیرند!
(۲۸ بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۴۵ ق.ظ)aahmadi83 نوشته شده توسط: فوری
هدف: قصد کردم تو کنکور ارشد کامپیوتر دانشگاه آزاد ۹۲ که ثبت نامش تا شنبه ۲۸/۱۱/۱۳۹۱ هست شرکت و انشالله در واحد علوم تحقیقات تهران قبول خواهم شد.
...
شدیدا به هم فکری و راهنمایی تون محتاجم و مصممم که علوم تحقیقات تهران قبول بشم.
فوری
سلام
بهتره برای این کار یه تاپیک جداگانه بزنید تا نتیجه بگیرید، اینجا جاش نیست!
(۲۸ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۱۵ ق.ظ)عزیز دادخواه نوشته شده توسط: مطمئنن اگر کسی توصیه های شما رو جدی بگیره به هیچ موفقیتی نمیرسه!!
...
جناب هاتف خان هم با این حرفاشون فقط باعث گمراهی بقیه میشن(ناخواسته) آخه کدوم آدم عاقلی میاد صدای فلان استاد رو بیاره رو کاغذ و بشینه براش وقت بزاره وقتی که کتاب مرجعش هست؟!؟!
خب شما همیشه زودی یقه بقیه رو می گیرید؟!
به نظرم بعد از کنکور کمی دچار شوک شدید و البته ببخشید، جوگیر!
اگر هم متن پست اول رو نخوندید، عنوان اش که گویاست «تجاربم در کنکور ارشد» من نظر شخصی ام رو گفتم و اصراری ندارم که شما بهش عمل کنید، مطمئنا از قبولی شما سودی به من نمیرسه.
درباره خوندن کتاب مرجع، کافیه مصاحبه های رتبه های برتر رو مطالعه بفرمائید، ببینید کدوم آدم موفقی نشسته برای کنکور همه ی مراجع رو خونده؟!
(۲۸ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ق.ظ)parvin333 نوشته شده توسط: این حرف درست نیست چون توصیه های غیر اصولی میتونه بقیه رو گمراه کنه.
شما هم شبیه جناب دلخواه، اصلا مطالب رو درست نمی خونید!
(۲۸ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۵۲ ق.ظ)M.Amin.M نوشته شده توسط: اگه وقت داشتینو دوس داشتین یک تاپیک با عنوان مثل جزوه های هاتف یا عنوانی قشنگ تر بزنین و همه ی جزوه هایی که تا الان آپلود کردین و خواهی کرد توی این تاپیک باشه.
لزومی نیست، خیلی راحت میشه توی مانشت جستجو کرد و پیداش کرد، اگر کسی بخواهد پیداش می کنه.