(۱۴ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۳ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: (14 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ ق.ظ)Hamed92 نوشته شده توسط: با عذر خواهی از دوستان بگم این جمله " هرکس به اندازه تلاشش نتیجه میگیره" هم خیلی کلیشه ایه هم کلا غلطه.اگه ۱۰۰ عامل در موفقیت یک نفر نقش داشته باشه،تلاش فقط یکیشه...
هرچند متوجهم که منظور امید دادن هست و ممنون از این بابت.
وقتی از آدمای موفق می پرسی چرا موفق شدی میگن به خاطر تلاش چون ممولن به عوامل دیگه مثلا توانایی ذاتی و زمان و شانس و .... خیلی کسی توجه نمیکنه و ....
حالا پارسه سایتش باز نمیشه من هم بیکار شدم اومدم اینجا..
موافقم باهات.
چیزی فراتر از تلاش میتونه نقش داشته باشه و من اینو توی این آزمونهایی که دادم لمس کردم.
به شانس اعتقاد ندارم اما یه چیزی فراتر از منطق باید کمکت کنه. مثلا گفتم که امروز چهار تا تخصصی به جواب رسیدم ولی وارد پاسخنامه نکردم چون در یک لجظه یه صدایی توی گوشم گفت اگه اشتباه باشه چی؟؟ همینطور دو تا سوال مدیریت. و اینطوری شد که جواب رو وارد پاسخنامه نکردم.
خب اگه در همون لحظه اون صدا میگفت بزن درسته این ۶ تا تست! خب اون موقع وضعم با الان خیلی فرق میکرد...
درضمن من سایت پارسه رو باز کردم کارنامهها نیومده.
بگیر بخواب راحت. منم میخوابم دیگه.
حوصلهی این زندگی رو ندارم. مطمئنم هممون یه جای خوب قبول میشیم. ولی اومد و ارشدمون رو هم گرفتیم. پراید ۱۹ میلیونی رو چه کنیم؟ با چقدر کار کردن بتونیم یکیش رو بخریم؟ با چه انگیزهای ازدواج کنیم؟ و خیلی چیزای دیگه...
بیخیال... شب بخیر همشهری;-)
من با هاتون موافقم کره ای همیشه میگن تلاش بزرگترین معجزه است من برای درس نظریه تو دانشگاه خیلی خوندم تمام سوالا رو حل کردم باورتون میشه من از همه بدتر گرفتم چون اصلا سر امتحان من اون چیزی نیستم که تو خونه هستم اصلا نمیتونم فکر کنم
(۱۴ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۳۵ ب.ظ)sanaz5 نوشته شده توسط: (14 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۳ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: (14 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ ق.ظ)Hamed92 نوشته شده توسط: با عذر خواهی از دوستان بگم این جمله " هرکس به اندازه تلاشش نتیجه میگیره" هم خیلی کلیشه ایه هم کلا غلطه.اگه ۱۰۰ عامل در موفقیت یک نفر نقش داشته باشه،تلاش فقط یکیشه...
هرچند متوجهم که منظور امید دادن هست و ممنون از این بابت.
وقتی از آدمای موفق می پرسی چرا موفق شدی میگن به خاطر تلاش چون ممولن به عوامل دیگه مثلا توانایی ذاتی و زمان و شانس و .... خیلی کسی توجه نمیکنه و ....
حالا پارسه سایتش باز نمیشه من هم بیکار شدم اومدم اینجا..
موافقم باهات.
چیزی فراتر از تلاش میتونه نقش داشته باشه و من اینو توی این آزمونهایی که دادم لمس کردم.
به شانس اعتقاد ندارم اما یه چیزی فراتر از منطق باید کمکت کنه. مثلا گفتم که امروز چهار تا تخصصی به جواب رسیدم ولی وارد پاسخنامه نکردم چون در یک لجظه یه صدایی توی گوشم گفت اگه اشتباه باشه چی؟؟ همینطور دو تا سوال مدیریت. و اینطوری شد که جواب رو وارد پاسخنامه نکردم.
خب اگه در همون لحظه اون صدا میگفت بزن درسته این ۶ تا تست! خب اون موقع وضعم با الان خیلی فرق میکرد...
درضمن من سایت پارسه رو باز کردم کارنامهها نیومده.
بگیر بخواب راحت. منم میخوابم دیگه.
حوصلهی این زندگی رو ندارم. مطمئنم هممون یه جای خوب قبول میشیم. ولی اومد و ارشدمون رو هم گرفتیم. پراید ۱۹ میلیونی رو چه کنیم؟ با چقدر کار کردن بتونیم یکیش رو بخریم؟ با چه انگیزهای ازدواج کنیم؟ و خیلی چیزای دیگه...
بیخیال... شب بخیر همشهری;-)
من با هاتون موافقم کره ای همیشه میگن تلاش بزرگترین معجزه است من برای درس نظریه تو دانشگاه خیلی خوندم تمام سوالا رو حل کردم باورتون میشه من از همه بدتر گرفتم چون اصلا سر امتحان من اون چیزی نیستم که تو خونه هستم اصلا نمیتونم فکر کنم
من یه جمله ی ای تو مانشت نوشتم خیلی از اشتباه برداشت شد ولی برای شما مینویسم یکی از ایات قران از خدا بخواهید تا باران های رحمت پی در پی بر شما بببارد مال و فرزندان را از خدا بخواهید.