(۰۵ آذر ۱۳۹۰ ۰۲:۳۷ ب.ظ)unification نوشته شده توسط: خانم مدیر.اصلا هیچ بحثی اتفاق نیفتاد که نیاز به خاتمه باشه .
من منظورم وارد کردن مطلب از طرف دکتر بود . نه محتوای حرفشون و یا بستن. بستن رو که آقای فرداد انجام دادن.
و معنی این جمله رو هم پس توضیح بدید "مباحث عمومی غیر از مواردی که در فرومها وجود دارد را اینجا بیان نمایید "
البته توضیحات خانم مدیر دادند ولی محض توضیح بیشتر جواب و چون ظاهرا" قانع نشدید چند تا مطلب ساده را عرض میکنم.
اول اینکه آقای تنهایی حضور دارند و بنظرم بهتره پستهای ایشان و دیگرحاضرین در سایت را تفسیر به نفع خودمون نکنیم..
دوم اینکه اگه بستن پست غلط بود ایشان بازش میکردن. نه اینکه بذارن بسته بمونه.
اعتراضی هم در اینمدت به بستن موضوع نشد. انتقاد به پست ایشان بعد از بستن شد. آنهم بصورت کلی نه بطور خاص در مورد تاپیک شما.که قبلا" در پستهای قبلی توضیح داده ام.
سوم اینکه اینجا یک سایت علمی است نه سایت تحلیل سیاسی و نظامی. اونهم راجع به موضوعی که احتمال وقوعش نزدیک به صفر هست. خیلی اتفاقات اگر رخ بدن زندگی مردم را تحت تاثیر قرار میدن مثل: زلزلهٰ . البته احتمال زلزله از جنگ بیشتره.
اگر کسی علاقمند باین موضوعات هست میتونه براحتی اونها را در اینترنت پیدا کنه و کارشناسان اینجور امور هم در اون سایتها نظراتشون را میدن.
میدونید که اینجا بیشتر به مسائل علمی در زمینه کامپیوتر، مسائل مبتلابه دانشجویان و کمی هم سرگرمی می پردازیم.
همچنین به اموری که احتمال وقوعشون نزدیک به یک هست و زمان وقوعش هم معلومه.. مثل کنکور .
چهارم اینکه من از شما عذر میخوام که تاپیک تون بسته شد و مطمئنا" شما قصد بدی از طرح موضوع نداشتهاید ولی تجربه نشان داده کاین موضوعات بسمت و سویی خواهد رفت که مشکل ایجاد میشه و من به توصیه حضرت سعدی که فرمودند:" ای حکیم آب ز سرچشمه ببند----- که چو پر شد نتوان بستن جوی "ٰ تاپیک را بستم. و قبلا" هم موضوعات اینچنینی بارها توسط مدیران بسته و یا حذف شده اند.
امیدوارم قانع شده باشید.