(۱۸ آذر ۱۳۹۹ ۰۹:۳۶ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: چقد باید نابغه باشی که بورس و قمارو همکفو هم قرار بدی!!
....ولش کن.....
+
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
با توهین کسی نمیگه به به عجب خوب حال طرفو گرفت فقط شخصیت و ادب خودتو نشون میدی : ) اگر دوست داری یه بحثی را انجام بدی با اطلاعات حرفتو بزن نه این که یه چیزی بگی بعد بگی "ولش کن" و انتظار داشته باشی بقیه هم چیزی نگن
(۱۸ آذر ۱۳۹۹ ۰۶:۰۱ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: (18 آذر ۱۳۹۹ ۰۲:۴۱ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: (18 آذر ۱۳۹۹ ۱۱:۱۴ ق.ظ).:tarannom:. نوشته شده توسط: (18 آذر ۱۳۹۹ ۰۶:۲۷ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: (18 آذر ۱۳۹۹ ۰۵:۳۱ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: چیکار کرده شادمهر؟
راستش من نمیدونم مشکلش چیه راستش به جز این که کار چیپی بوده
تو این شرایط داغون اقتصادی الان خیلیا آگاهی ندارن به این سایت ها. به اعتبار شادمهر وسوسه میشن میرن که مثلا پولشون و بیشتر کنن. همه زندگیشون و می بازن.
متاسفانه یه دیدگاه غلظ ما اینه که بهم دیگه به چشم بچه نگاه میکنیم نه آدم های بالغ که مسئول زندگی خودشونن...کسی که عقلش نرسه که پولشو اولویت بندی کنه میتونه همون پولو توی بورس ببازه که خیلی کم از شرط بندی و قمار نداره یا هزار جور دیگه..
مسیله فقط این قضیه نیس. توی آمریکا هم کازینو هست که طبق چارچوب قانون کار میکنن و اگه من نوعی اونجا قمار کنم ۴۹ درصد شانس برنده شدن دارم (اگه اشتباه نکنم). بهرحال قانونمندن و اگه بخان تخطی کنن روزگارشونو قانون سیاه میکنه.
اما این شادمهر با چهار تا غول مجازی که معلوم الحال هستند و توی کار قاچاق دختر هم هستند ریخته رو هم و سایت بت زده که چند تا سایت بت دیگه هم دارن (نمونه ش دنیا جهانبخت و پویان مختاری و میلاد حاتمی.. با اینا الان همکار و زیر نظر یک شخص مشترک کار میکنه شادمهر و فقط کافیه اسم اونا رو سرچ کنی ببینی چه فاضلابهایی هستند). این سایتها مشخص شدن که کلی پول جوونا و ادمهای ساده ی بدبختو دزدیدن (نه با قمار قانونمند) و هیچ قانون و قاعده ای هم نیست که بگی اینا طبق چارچوب مشخص و درستی کار میکنن.
از نظر من شادمهر با ورودش به این قضیه چیزی بجز "دزد" نیست.
آهان من از جزییات ادم هایی که پشتش هستن و این که کی هستن خبر ندارم ; )
(۱۸ آذر ۱۳۹۹ ۰۳:۲۹ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: (18 آذر ۱۳۹۹ ۰۲:۴۱ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: متاسفانه یه دیدگاه غلظ ما اینه که بهم دیگه به چشم بچه نگاه میکنیم نه آدم های بالغ که مسئول زندگی خودشونن...کسی که عقلش نرسه که پولشو اولویت بندی کنه میتونه همون پولو توی بورس ببازه که خیلی کم از شرط بندی و قمار نداره یا هزار جور دیگه... هرچقدر که شما توی سهام سود کنین معادلش ( با تقریب خوبی) یکی دیگه یا همین الان ضرر کرده یا در گذشته ضرر کرده یا در آینده ضرر خواهد کرد... اقتصاد امریکام ۳۰ درصد رشد پایدار نداره چه برسه به مملکت ما.
من اتفاقا اون زمان که زبان کده میرفتم دوران راهنمایی یک باشگاه بیلیارد تو راه خونه بود هر هفته من و دوستم همین مسابقات پیشبینی فوتبال را شرکت میکردیم اون زمان ها کاغذی بود... اتفاقا خیلی هم جالب بود و اوقات فراغت خوبی برای من بود میشستم بازیا رو میدیدم. همون زمان بعضیا میومدن صد تا برگه را هم زمان میخردین و کلی میبردن یا میباختن ولی من هر هفته فقط یک دونه برگه میخریدم...نمیدونم والا هرکی مسئول زندگی خودشه به نظرم در کل
البته این نظر شخصیمه و متوجه منظور شما میشم و احترام میگذارم
منم برای هیجانش و اینکه فوتبالیام شرطبندی میکنم، در حد اینکه کلا فک کنم ۱۰۰ هزارتومن تا الآن توی سایت گذاشتم با همون مقدار هم هیجانش رو بدست میارم چون هدفم برد و باخته نه پول درآوردن
ولی واقعا کار چیپی هست واقعا، از خوانندهی خوبی مثل شادمهر بعید بود (من ازون اول هم از شخص شادمهر خوشم نمیومد ولی آهنگاش رو دوست دارم) ولی مثلا اگه سیاوش قمیشی بره این سمت فک کنم دیگه هیچوقت اون آدم سابق نشم
منم با شما موافقم کار چیپیه ولی حس کردم درامایی که درست شده بیش از اندازه بود. البته یکی از بچه ها میگه این شروع کرده با همکاری با یه باند از آدم های دزد و فلان اونشو من نمیدونم راستش... ولی قبول دارم کار چیپی بوده
(۱۸ آذر ۱۳۹۹ ۱۰:۵۰ ب.ظ)Behnam نوشته شده توسط: (18 آذر ۱۳۹۹ ۰۲:۴۱ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: متاسفانه یه دیدگاه غلظ ما اینه که بهم دیگه به چشم بچه نگاه میکنیم نه آدم های بالغ که مسئول زندگی خودشونن...کسی که عقلش نرسه که پولشو اولویت بندی کنه میتونه همون پولو توی بورس ببازه که خیلی کم از شرط بندی و قمار نداره یا هزار جور دیگه... هرچقدر که شما توی سهام سود کنین معادلش ( با تقریب خوبی) یکی دیگه یا همین الان ضرر کرده یا در گذشته ضرر کرده یا در آینده ضرر خواهد کرد... اقتصاد امریکام ۳۰ درصد رشد پایدار نداره چه برسه به مملکت ما.
توو بورس آمریکا پول رو میسپاری به صاحابش و سهام bundle میخری، در طولانیمدت سود میکنی. مثلا خرید ملک. لازم نیست یکی ضرر کنه تا حتما تو سود کنی. اما در شرطبندی، در طولانی مدت پولت رو از دست میدی.
--------
هیچوقت با صدای شادمهر و ابی! نتونستم ارتباط برقرار کنم. ابی برام قابل درک هست که صداش از نظر خیلیها خوب باشه، اما شادمهر نه
من منظورم بورس یران بودش... حتی در مورد امریکا هم بستگی داره... خیلیام خرید و فروش روزانه و موقتی میکنن و آدم هایی بودن به خاک سیاه نشستن.. حالا همه که نمیرن S&p 500 بخرن ۳۰ سال صبر کنن و دست نزنن بهش
من قصدم این نبود بگم بورس و شرط بندی فوتبال دقیقا یه چیزن من بحثم این بود تا جایی باید روی مسئولیت های فردی هم حساب کرد