(۲۹ بهمن ۱۳۹۷ ۱۰:۴۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (29 بهمن ۱۳۹۷ ۱۰:۳۳ ب.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: اتفاقا بنده هم در جریان ازدواج بودم و هستم کاربر Raspina منظورش این هست که این فشار رو دخترا هم هست مثلا جهازیه...
اگه منظور این بوده که قابل مقایسه با فشار به پسر نیست. این فشارش روی پدر دختر خیلی بیشتره تا خود دختر.
(۲۹ بهمن ۱۳۹۷ ۱۰:۳۳ ب.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: خب هر انسان بعد از بلوغ جنسی و قبل از اون نیاز عاطفی داشته و شدیدتر میشه، تو دوران نوجوانی و جوانی با مسائلی مثل انتخاب رشته، مفاهیمی مثل تلاش و هدف گذاری و مباحث انگیزشی در طرف هست که خلع های عاطفی و جنسی کلی تو راه و سختی رسیدن به اهدافش ممکنه لطمه بزنه! از سمتی هم یک جوان نمی تونه تو دوره کالج به صراحت تو این جامعه ما وارد رابطه ازدواج بشه ... پس این خودش یه چالش بزرگ هست و چیز کمی نیست(!)
بحث بعدی هم اینجاست همه ما وقتی می خوایم ازدواج کنیم باید بتونیم راهی که رفتیم ترسیم کنیم به فرد مقابل و ترسیم کنیم راه اینده رو
تو این شرایط فعلی هر کسی مسیر ذهنی خاصی داره، ولی واقعا بعد ۳۰ سالگی چقدر از مسیر باقی میمونه؟ رشته و شغل چطور؟
فاصله بین بلوغ و ازدواج زیاده. همه هم میدونن (و اگر نمیدونن به نظرم اصلا با مشکلات جامعه آشنا نیستن). جامعه هیچ راه حل عملی ای برای این مشکل نداره و توقع (بیجای) پیشه کردن تقوای الهی رو دارن!
اصلا بحث مذهبی یا اخلاقی یا روش پاسخگویی نیست
راه خودشکوفایی این هست که به این نیاز پاسخ داده بشه وقتی خلع بزرگی هست این وسط خیلی جوان ها دچار لطمه و فشار و هجمه میشن البته نه همه به یه اندازه چرا که در هرکس درصد و شدت نیاز متفاوته برای همین ممکن فرد A مشکلی نداشته باشه اما برای B لطمه روحی و روانی بیاره نتونه تو تحصیلات یا شغل موفق عمل بکنه...
متاسفانه اینا که می نویسیم همش حرفه ولی در کل بخوام بگم طبق این خلع ایجاد شده ازدواج تو ۳۰ سالگی به بعد احتمال زیادی طلاق عاطفی رخ میده بخاطر لطمه هایی که به فرد از قبل خورده
اگه من پسری داشته باشم فرضی
هیچ وقت یا اجازه نمیدم تو سن بلوغ به بعد تقوای الهی این مدلی پیش کنه یا نمیزارم بمونه این کشور یا نمیزارم اصلا متولد بشه...
متاسفانه عده زیادی فکر می کنن موفقیت در زندگی بیشتر به تلاش و ضریب هوشی هست و نمی دونن درصد بالایی انگیخته های و انگیزه های پیدا و پنهان در روان ما هست که باید ازاد بشه به موقع ... مثل نفس کشیدن دم با باز دم
متاسفانه من خودم تو این مورد باختم بازی رو و ای کاش تا قبل ۲۰ یا ازدواج می کردم یا راه بهتری انتخاب می کردم