(۲۹ بهمن ۱۳۹۷ ۰۹:۱۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: - شما به شکل شریک بدبختی نگاه می کنید. اما من به شکل دیگه ای به قضیه نگاه می کنم. کسی که تو سن بالا مثلا ۳۰ سال بیاد هیچی از سختی ها من نمیدونه. حتی اگه ادعا کنه که در سختی ها همراه من خواهد بود من نمیتونم به سادگی باور کنم.
۲- بنده از نزدیک در پروسه ازدواج دو تا از نزدیکانم از جمله خواهر خودم بودم.
اتفاقا بنده هم در جریان ازدواج بودم و هستم کاربر Raspina منظورش این هست که این فشار رو دخترا هم هست مثلا جهازیه...
اما بحث اصلی اینجاست سن اشنایی و ازدواج نباید تو ۳۰ سالگی خیلی دیره چرا خیلی دیره؟ و بنظر من ازدواج تو این سن با عشق نیست چرا نیست؟
خب هر انسان بعد از بلوغ جنسی و قبل از اون نیاز عاطفی داشته و شدیدتر میشه، تو دوران نوجوانی و جوانی با مسائلی مثل انتخاب رشته، مفاهیمی مثل تلاش و هدف گذاری و مباحث انگیزشی در طرف هست که خلع های عاطفی و جنسی کلی تو راه و سختی رسیدن به اهدافش ممکنه لطمه بزنه! از سمتی هم یک جوان نمی تونه تو دوره کالج به صراحت تو این جامعه ما وارد رابطه ازدواج بشه ... پس این خودش یه چالش بزرگ هست و چیز کمی نیست(!)
بحث بعدی هم اینجاست همه ما وقتی می خوایم ازدواج کنیم باید بتونیم راهی که رفتیم ترسیم کنیم به فرد مقابل و ترسیم کنیم راه اینده رو
تو این شرایط فعلی هر کسی مسیر ذهنی خاصی داره، ولی واقعا بعد ۳۰ سالگی چقدر از مسیر باقی میمونه؟ رشته و شغل چطور؟