(۱۹ بهمن ۱۳۹۷ ۰۴:۱۷ ب.ظ)shahreyar نوشته شده توسط: (19 بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۴۳ ق.ظ)abolfazl pepco نوشته شده توسط: سلام دوستان یه راهنمایی. الان یه کارخانه مواد غذایی به من سفارش شغل داه ولی قراردادهاش ۳ ماهه هست. از ۸ صبح تا ۸ شب با بیمه و اضافه کار و ....
الان موندم ارشد بخونم یا بربم کار؟؟؟؟؟
سلام
من فقط می تونم بگم که یه کم جامعه مشاوره ایت رو ببر بالاتر... ممکنه اینجا اکثرا بهت بگن ادامه تحصیل بده.... چون جو غالب اینجا رو درس خوندنه بعد کار .... یا ممکنه پاسخ دهنده ها اکثرا خانم باشن که به اهمیت داشتن کار از دید خودشون نگاه کنن نه یک پسر.
جنابب شهریارر درس میگنن ک با افرااد بیشتتر و با تجزبه هایی متفاوت مششورت کنیین ولی قسمت دوموو من قبول ندارم.
//////////////\\\\\\\\\\\\
ایناروو هم تو تصممیمگیری در نظر بگیرینن. انشاالله ک بهترین تصمیممو بگیرین و موفق بااشین.
یادمهه چن دفه پست گذاشتین ک هدف قطعیی دارم رو درس و دانشگاه. ببینین الان شرایظ چ تغییری کرده ک مردد شدین؟
البته نگفتیین ترم چندیین و چقد پشت کمکور بودین ولی اگه الان انضراف بدین تموم این زمانو دور ریختین
خودتونن شرایط خودتونوو بهترر میدونین. الان انصرراف بدینن و برینن سراغ کارر x تومنن درامد ب دست میارید. ببینید اگه مدررک بگیرید چن وخ طول میکشه همون x و ب دس بیارین.
قواننین اموزشی ارشدو نمیدونم. ولیی اگهامکانش باشه ی ترم مررخصی بگیرین و بریین دنبال کار , شایدد بهترر بشه تصمیم گرفت.
کار پاره وقت کنارر درس برااتون امکانپذیرر نیس؟