(۲۰ بهمن ۱۳۹۷ ۰۱:۳۴ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (20 بهمن ۱۳۹۷ ۰۱:۲۵ ق.ظ)elect نوشته شده توسط: (20 بهمن ۱۳۹۷ ۰۱:۱۲ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (20 بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۵۷ ق.ظ)elect نوشته شده توسط: صحیح میفرمایید. فقط خواستمم برای چند دقیققه ی آینه جلوتون بذارم. تاا شاید باعث بشه با دیدد باز به تصوراتتون (نه شخص شماا، بلکه تمام دیدگاههای غیرمنصفانه و غیرمنطقیی ک اینحا خوندم)نگاهه کنیین. هیچ کس داناای کل نیس. همه اشتباهاتیی داریم.
آینه؟! اشتباه؟! من تجربه شخصیم رو گفتم. اگه یه دختری بیاد اینجا بگه هر پسری دیده تا حالا هیز بوده، من قراره تعمیمش بدم به همه پسرا؟! شما خودتون تو ذهن خودتون تعمیم میدید به من چه ربطی داره؟!
خودتون قبلن تایید فرمودین زاویه دیدتونو. من تعمیم نمیدمم
الان باید چی بگم؟ باید بگم ببخشید که بر اساس تجریبات خودم زاویه دیدم رو شکل دادم؟! باشه از این به بعد با زاویه دید شما ذهنیتم رو شکل میدم!!!
خیر
دید منفیی ک از تجربیاتت شخصیتونن حاصل شدهه ب آیندتون تعمییم ندینن. فرصتت تجربهه های خوبو از خودتونن نگیرینن.
از شماا , اقای خیامم و هرکس دیگه که ناراحت شدهه از حرفای من عذرخوااهیی میکنم
ولی اینا همش ب خاطرر این بود ک شماا رو دوستت خودم دونستم
نخواستمم با بدبینی نگا کن ب ادمایی اطرافتونن. نخواستتم دیگرانوو بدبین کنینن ب خودتون
خواستتمم بگمم اگهه بهمم احترامم بذاریمم اگه خوبیای همدیگه رو ببینیم زندگیمونن بهتر میشه.
///////////////////////////////////////////
خداحاافظظ همگیی