(۲۰ مهر ۱۳۹۷ ۰۴:۱۹ ب.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: اگر از دست استاد راهنمای خودتون عصبانی هستید چیزی نگین بهش...یه دانشجویی توی یکی از دانشگاه ها(دولتی هم هست) به استاد گفته الدنگ، استادم فرستادتش کمیته انظباطی...کمیته به استاد گفته حالا شما کوتاه بیا...استاده گفته باشه..ولی من دیگه اینو قبول نمیکنم...بقیه استادا گفتن ما هم اینو قبول نمیکنیم..پسره هم در حال انصراف هست گویا
![[تصویر: smile.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/smile.gif)
طبق این چیزی که شما نوشتی الدنگ بیشتر خود اون دانشجوئه بوده تا استاده!
این موقعیت ها یه آدم کله خری مثل منو میطلبه.
حیف که بدآموزی داره وگرنه مینوشتم که زمان دفاع چه کردم با کل دانشکده ی کامپیوتر!!!
با این آدمای تازه به دوران رسیده ی پوچِ پرمدعا.
خارج رو که نمیدونم
ولی تو ایران متاسفانه چیزی به اسم حقوق دانشجو موضوعیتی نداره!
و همش تقصیر خود دانشجوهاست که تا این حد خودشونو تحقیر کردن و این رابطه ی ارباب/رعیتی رو با پرسنل دانشگاهی و اساتید و... بوجود آوردن.
به عنوان کسی که سیم آخر این درگیری ها رو تجربه کرده چند تا نصیحت بهتون میکنم:
- شما همیشه و درهرصورت بدهکارید!
- همیشه بین اساتید یه عده ی خیلی قلیل (واسه من در کل دوران ارشد فقط یه استاد) واقعاً حق استادی به گردنتون دارن, اونا رو نوکریشونو کنید اصلاً! و قدر و منزلتشون رو بدونید.
- اونایی که حقتونو میخورن جلشون وایسید و نترسید.
-
همیشه پشت هم باشید, همیشه پشت هم باشید, همیشه پشت هم باشید و پشت همو خالی نکنید. این جدی ترین نصیحت من به شماست. این چیزی که شما راجع به اتحاد اساتید علیه اون دانشجو نوشتی رو من با چشم خودم دیدم و درک کردم؛ عین واقعیته. اصلاً ازت نمیپرسن مشکلت چیه و حق با کیه! چشم باز میکنی میبینی اساتیدی که آدمای محترمی میپنداشتیشون به طرز شگفت انگیزی روبه روت وایسادن و وقاحت رو برات معنی کردن. (واقعاً یادش که میوفتم عصبانی میشم....)