(۳۱ مرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۴۲ ق.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: بچه ها بنظرتون مهاجرت از شهرستان به تهران صلاح هست برای شغل برنامه نویسی با توجه به نداشتن سابقه کار؟
صرفا به پایتون مسلطم تهران مشکل مسکن هم خواهم داشت
یا کار کردن تو شهرستان با حقوق ماهی ۱۵۰۰ کارگری در یک شرکت تولیدی
دوست عزیز سوال بسیار خوبی پرسیدی من تجربه خودم رو می گم از اونورم یه راهنمایی می خوام برای خودم هر کدوم از دوستان تونست بگه !
من هم مثل اکثر بچه هایی که کارشناسی می گیرن بعد از گرفتن این مدرک یه سال برای کنکور ارشد خوندم ولی به نتیجه دلخواهی نرسیدم شهرستان هم که کار نبود از یه طرف هم من فقط کار نمی خواستم به گرایش و تخصص شبکه علاقه مند بودم ! سال ۹۴ رو اومدم تهران رفتم یه شرکتی نگهبان شب موندم هیچ ربطی هم به آیتی نداشت پس انداز من صفر بود خانوادم هم ریالی به من کمک نکردن !! یا شایدم نمی تونستن کمک کنن !
تا اخر سال ۹۴ نگهبان شب موندم بعدش دیدم ارزش نداره ۵ میلیونی جمع کردم با سه نفر از بچه ها صحبت کردیم اول تو تهران خونه بگیریم بعد دنبال کار تو حوزه خودمون بگردیم سال ۹۵ اینطوری شد که با هم خونه گرفتیم هی رزومه می فرستادیم هی می رفتم مصاحبه ولی نتیجه ای نداشت برام کلی مشکلات ایجاد شده بود از کرایه خونه بگیر تا اینکه خودت هی باید نهار درست کنی شام درستی تازه اگر بلد باشی غذای درست حسابی درست کنی و ...
به علت نداشتن سابقه کار و بی تجربگی کار پیدا کردن برام سخت شده بود چون من تو حوزه برنامه نویسی نمی خواستم وارد بشم که مثلا سابقه کار بدم و غیره هیچی دیگه سال ۹۵ رو هم از تراکت پخش کردن بگیر تا نصب مودم و ... گذشت یکی از بچه برگشت شهرستان من اول سال ۹۶ رفتم تو یه شرکتی که تو همراه اول پروژه گرفته بود ( قسمت مانیتورینگ ) با حقوق وازرت کار همون ۱۳۰۰ اینا میشد امسال رفتم یه شرکت دیگه که اینم کارش تو حوزه ارتباطات هست و تو همراه اول پروژه داره اونجا یکم حقوقم بهتر شد تقریبا ۳ تومن ولی خدا سرشاهده ادم خسته میشه از تهران این پول ها نمی تونه کیفیت زندگی رو بسازه اینم فکر نکنید که مثلا حقوق خیلی بالایی بدن خیلی کم پیدا میشه شرکتی بالای ۵ مثلا حقوق بده مگر اینکه خیلی حرفه ای باشی و کار حرفه ای هم خودش دردسر و استرس داره خود تهران هم هر روز شلوغ تر تابستان ها گرم تر و زمستان ها الوده تر هست و هر چقدر هم میری سمت پایین شهر خطرناک تر میشه وضعیت ممکنه یکی جلوت رو بگیره و خفتت کنه کرایه خونه ها نسبت به پارسال ۴۰ درصد گرون شد یعنی پارسال تو خیابان رودکی تهران که اونجا دو سال بودم اجاره یه خونه ۴۰ متری تقریبا ۴۰ میلیون رهنش بود الان همون خونه شده ۷۰ میلیون رهنش و مجبوری بیایی پایین تر و ....
اینکه گفتی بمونم شهرستان با فوق لیسانس نمی دونم هوش مصنوعی یا بیان تهران اینو بهت بگم تهران خودش خوبی ها و دردسرهایی داره من اگه همون کار رو تو شهرستان داشتم و یه گزینه ازدواج هم داشتم که کارمند باشه و تضمین شده برمی گشتم به احتمال زیاد البته راهنمایی که از دوستان خواستم همین بود چون من گزینه ای پیدا کردم که طرف کارش دولتی و ۲ تومن فعلا حقوق می گیره ولی من چون هیچ کاری ندارم بین موندن تهران و رفتن به شهرستان و ازدواج کردن باهاش موندم خدایش ۵ ماهه ذهنم درگیره این موضوع دیگه از اینکه همش با پسرا زندگی می کنم و میرم از سرکار و برمی گردم می بینم هیچی خونه نیست و هر کی به فکر خودشه خسته میشم نمی دونم منم چیکار کنم