(۱۶ مرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۱۸ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط: (16 مرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۰۱ ب.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: بعد با سئو سایت و روتوش عکس منافذ باز پوست پرویز و طراحی سایت ماهی ۲۰ میلیون دریافتی داری؟؟؟
بابت این که این حرف کنایه است یا نه کاری ندارم ، اما بنده نیازی به توضیح دادن بابت میزان درآمد و توانایی هام به دیگران نمیبینم. همونطور که فردی میتونه با دم بنگاه واستادن یا خرید و فروش جنس ماهی ۴۰ تومن در بیاره من هم میتونم با توانایی ها در آمدم را افزایش بدم، اصلاح ۲۰میلون تومن هم برای در آمد الانم نبود، به فرض شما دستت تنده تو کار و مدیر مجموعه ۱۰ تا پروژه سایت قرار داد میکنه برای سه ماه و هر پروژه براش ۸ تا ۱۳ تومن سود داره اونم فقط فیلد طراحی سایتش، البته شرکت ما با شرکت های بزرگ کار میکنه و پروژه های کپی پیست و... اصلا نداریم که بشه ۷۰۰تومن! خوب با هزینه سئو و تولید محتوای روزانه این پروژه ها حدود ۱۵ تا ۱۷ تومن تموم میشه، شما حتی دو تا پروژه هم در سه ماه انجام بدی میشه ۳۰ میلیون و به شما فقط ماهی ۲ حقوق میدن که میشه ۶ تومن، پس ۲۴ تومن برای مدیر مجموعه شما سود آوری داشتین.
بنده پوست پرویز خان را بلد نیستم روتوش کنم اما بابت هر طراحی لوگو ۵۰۰ تومن دریافت میکنم هر چند سوری لند با همین روتوش پرویز و پونه تونسته هم مخاطب جذب کنه و هم درآمد زایی
شما باید خیلی حرفه ای باشید و خفن دوست عزیز و من از این بابت خیلی خوشحالم
در بهترین شرکت های نرم افزاری ایران نهایت حقوق یک توسعه دهنده فرانت خوب ۳٫۵ هست اون هم با چند سال سابقه کار
اینکه ده تا سایت رو هم بشه تو سه ماه هندل کرد معلومه اون سایت نهایتش چی هست دیگه (نمونه اش سیستم های مدیریت محتوی ...)
من وقتی برنامه نویسی رو شروع کردم هنوز مدرسه می رفتم و میدونم کار حرفه ای و تر و تمیز بر روی یک سایت شاید چندین ماه زمان ببره و کار بر روی چندین سایت نیاز به یک تیم حرفه ای داره از گرافیست گرفته تا بک اند کار.
خود زاکربرگ هم یک نفری نمی تونست یک سایت رو هندل کنه و از چندین حرفه ای کمک گرفت البته من نباید اون را با شما مقایسه کنم.