(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۱۴ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: خیلی سخته از یکی خوشت بیاد و نتونی بهش بگی. در واقع ندونی بگی یا نه! ترسناکه واقعا. چون ممکنه الان بهش بگی و بگه نه! ولی اگه ۶ ماه دیگه صبر کنی و بعدش بیشتر زمینه سازی کنی و بگی بگه آره! از اون طرف اگه صبر کنی و آروم پیش ببری همه چیو، ممکنه کس دیگه ای بیاد و اوضاع رو خراب کنه. از طرفی ممکنه توقع داشته باشه الان بگی و وقتی نگی پیش خودش فکر کنه که بی تفاوتی. وضعیت بدی شده.
ای بابا ...
بگیم یا نگیم بالاخره؟ کی بفهمیم وقتشه؟ زود نیست؟ طرف جا نمیخوره؟ گارد نمیگیره؟ الان جوابش چی میتونه باشه؟ ۶ ماه دیگه چیه؟
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۳۳ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: آقا من یه سوال تخصصی دارم دوستانی که قبلا کار کردن تو شرکت ها و با کارفرما درگیر بودن راهنمایی کنن ممنون می شم .
من پارسال با یه شرکتی قرارداد داشتم و قراردادم تا اخر اسفند ۹۶ بود و من اون قرارداد رو هم امضا کرده بودم و تموم شد پارسال امسال از اول فروردین بدون امضا کردن قرارداد جدیدی سرکار رفتم اینا اومدن یه قرارداد سه ماهه تنظیم کردن و بر اساس اون به من حقوق دادن فروردین رو
حالا من یه موقعیت کاری دیگه ای تو یه شرکت جدید پیدا کردم و اونا گفتن تا خرداد به ماه اضافه شو من گفتم نهایت ۵ خرداد اوکی باشه و امروز رفتم با شرکت هم قرارداد بستم این موضوع رو که می خوام از شرکت فعلی برم به مدیرم گفتم گفت تا پایان قرارداد بمون !! گفتم من قراردادی امضا نکردم ایشون گفتن پس بر چه اساسی فروردین رو اومدی سرکار و حقوقت رو دریافت کردی !!! و گفتن شما عرفا قرارداد رو قبول کردی و تا پایان قرارداد یعنی پایان خرداد بمون !
حالا اگه من با توجه به اینکه قرارداد جدید بستم با شرکت جدید اگه از ۵ سرکار فعلیم نرم چه مشکلاتی برام ممکنه پیش بیاد
در ضمن من پارسال ۲۰ میلیون سفته دادم به شرکت آیا می تونن اونو اجرا بذارن ؟
خواهشا هر چی می دونید بگید !
سوال اینکه توو قراردادی که پارسال بستی تاریخ شروع و پایان قراداد و شماره سفته هایی که ازت گرفتن قید شده یا نه؟
اگر این مورد تو قرارداد شما اومده باشه اون سفته ها فقط برای همون قرارداد قابل استناد هستن. که اون قرارداد هم مهلتش تموم شده.
در مورد تمدید ۳ ماهه قرارداد اگر در قرارداد قبلی چیزی در مورد نحوه تمدید ذکر نشده باشه و شما هم قرارداد جدیدی امضا نکرده باشی کار خاصی نمیتونن بکنن.
شما دقیق بندهای قرارداد قبلی که امضا کردی رو بخونید محدودیتها و مسئولیتهایی که دارید رو کاملا متوجه میشید.