(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۲:۵۷ ب.ظ)^_^ نوشته شده توسط: ++ روزه گرفتن یا نگرفتن هر فرد به خودش و خدای خودش مربوطه، نه هیچکس دیگه. اما، وقتی این روزهخواری در ملاء عام صورت بگیره، اونوقت جنبه عمومی پیدا میکنه و مشمول یکی دیگه از احکام الهی میشه.
مسئله همینه دیگه. همه باید مسلمون باشن! اگر نباشن هم گور پدرشون، باید از قوانین مسلمونا تبعیت کنن!
خفقان یعنی همین. اگر مثلا من مسیحی باشم و ایرانی، حق غذا خوردن در ملع عام رو ندارم، چون مسلمونا اذیت میشن؟ به من چه که کسی از آب خوردن من اذیت میشه؟؟ آب خوردن حق طبیعی منه و کسی نمیتونه بگه نخور!
اگر روزی یک دینی آمد که میگفت راه رفتن در ملع عام حرامه، اون وقت چی؟؟ مردم اون جامعه که به اون دین اعتقادی ندارن نباید راه برن؟؟ ممنوع کردن آب خوردن به اندازه ممنون کردن راه رفتن احمقانه است برای من. همین مسئله رو به حجاب و بقیه مسائل خصوصی تعمیم بدین.
اصولا قوانینی که بر اساس ایدئولوژی باشه همین میشه دیگه. "شهروند" در اون جامعه تعریف نشده است! مردم بر اساس باور به اون ایدئولوژی میشن خودی و غیر خودی که غیر خودی ها از یک سری حقوق برخوردار نمیشن. مسلمونا خودی، بقیه غیر خودی و گور پدرشون و هیچ حقی ندارن. چرا؟ چون از ایدئولوژی ما تبعیت نمیکنن. تازه مسلمونا هم خودی نیستن تو ایران
)) فقط شیعه ها خودی ان!