زمان کنونی: ۱۰ آذر ۱۴۰۳, ۰۴:۱۰ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

ارسال: #۳۳۳۰۱
۱۷ مهر ۱۳۹۵, ۰۱:۵۶ ق.ظ
کار جدید:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

پ.ن: میشد یه مقداری رو جزییاتش و انتخاب عکساش بیشتر وقت گذاشت.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: zarisa , Skyrim , sara9009
ارسال: #۳۳۳۰۲
۱۷ مهر ۱۳۹۵, ۰۲:۱۶ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷ مهر ۱۳۹۵ ۰۲:۱۸ ق.ظ، توسط diligent.)
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
(۱۷ مهر ۱۳۹۵ ۰۱:۵۱ ق.ظ)m.h.124 نوشته شده توسط:  
(17 مهر ۱۳۹۵ ۰۱:۲۹ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط:  کدوم آزمونا سرکاری نیست؟ Big Grin من اتفاقا وقتی میبینم رشته منو نمیخواد خیلی هم خوشحال میشم چون بعدا اگه کسی گیر داد چرا ثبت نام نمیکنی، میگم رشته مو نمیخواست
Smile
منظورتون از سرکاری، یعنی پارتی بازی؟
بلی

همه در حسرت یک پروازند؛
من به پرواز نمی اندیشم؛
به تو می اندیشم؛
تو که زیباتر از اندیشه یک پروازی..
ارسال: #۳۳۳۰۳
۱۷ مهر ۱۳۹۵, ۰۸:۲۱ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷ مهر ۱۳۹۵ ۰۸:۲۳ ق.ظ، توسط Menrva.)
(۱۷ مهر ۱۳۹۵ ۰۱:۵۰ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  فامیل ما اپلای کرده رفته نروژ، طرف برگشته بهش گفته تو ایرانی هستی؟ (قیافه اش شبیه ایرانیا نیست)
:|:|:|:|
هیهBig Grin حالا این خوبه که ,طرف برگشته ب من گفته شما سوئدی هستین؟ : ))) , چشااااااااش واقعااااا دقیقااااااااا البالوگیلاااااااااااس میدید منوBig Grin : ))))Confused

(۱۶ مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۰۳ ب.ظ)Skyrim نوشته شده توسط:  خودمو کشتم توو رده بندی هفتگی ممرایز از یکی از کاربرای اینجا که احتمالا مدتی بود سر نمیزد تقریبا ۱۰۰۰ تا جلو زدم.
الان اومده ۲۰۰۰۰ تا ازم جلو زده Big Grin قشنگ حس میکنم با تریلی از روم رد شده که حساب کار دستم بیاد Confused با خاک یکسان شدم Sad
وای خیلی باحال بووود : ))))) , کارش درستهههههه : ))))

멈추지 말고

My Dream is to fly
 سپاس‌گزاری شده توسط: sara9009 , Skyrim
ارسال: #۳۳۳۰۴
۱۷ مهر ۱۳۹۵, ۰۹:۵۸ ق.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۹۵ ۰۱:۲۹ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط:  کدوم آزمونا سرکاری نیست؟ [تصویر:  biggrin.gif] من اتفاقا وقتی میبینم رشته منو نمیخواد خیلی هم خوشحال میشم چون بعدا اگه کسی گیر داد چرا ثبت نام نمیکنی، میگم رشته مو نمیخواست
منم دقیقا....
بدتر اینکه رشته ما را بخواد ولی شرط معدلش با ما نخوره.
من تازه میخوام کنکور را استارت بزنم ولی استخدامی هم در راهه .فردا آموزش پرورش اعلام نیاز میکنه . خانواده امیدوارن من استخدام بشم
.نمی دونم امروز برم کتابامو بخرم یا نه

فقط شروع کردن کافی نیست
با قدرت ادامه بده...
 سپاس‌گزاری شده توسط: diligent
ارسال: #۳۳۳۰۵
۱۷ مهر ۱۳۹۵, ۰۱:۳۱ ب.ظ
یه سایت رنگی دیگه:

سپاس‌گزاری شده توسط: RASPINA , NP-Cσмρℓєтє , nlp@2015 , sss , Menrva , arefeh.hp , sara9009 , mahyamk
ارسال: #۳۳۳۰۶
۱۷ مهر ۱۳۹۵, ۰۲:۲۷ ب.ظ
دو عبارت

خسته ام و حالم خوب نیست

را از زندگی خود پاک کنید،

نیمی از بی حالی و بیماری خود را درمان کرده اید.

دکتر وین دایر

خداوندا ... کدام نقطه ی زمین، از تو خالیست که خلق تو را در آسمان می جویند؟! منصور حلاج
 سپاس‌گزاری شده توسط: RASPINA , nlp@2015 , Saman
ارسال: #۳۳۳۰۷
۱۷ مهر ۱۳۹۵, ۰۴:۲۴ ب.ظ
(۲۵ شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۳۱ ب.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط:  
(25 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۰۰ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:  جالب بود این، کتابشو نخوندم از کتاب قیدار. ولی جالب همین قدرش.

آدمی که یکبار خطا کرده باشد و پاش لغزیده باشد و بعد هم پشیمان شده باشد،

مطمئن تر است از آدمی که تا به حال پاش نلغزیده ...

این حرف سنگین است... خودم هم می دانم.

خطا نکرده، تازه وقتی خطا کرد و از کارتُنِ آکبند در آمد، فلزش معلوم می شود،

اما فلزِ خطاکرده رو است، روشن است...

مثلِ کفِ دست، کج و معوجِ خطش پیداست.

از آدمِ بی خطا می ترسم، از آدمِ دو خطا دوری می کنم،

اما پای آدمِ تک خطا می ایستم...!

رضا امیرخانی خیلی قلم خوبی دارن.
من عاشق "منِ او" یِ ایشون هستم. بی بدیل بود.

سیدِ گلپا راه می‌رود دور پِی و قیدار آرام برایش توضیح می‌دهد نقشه را. گلپا رو برمی‌گرداند به سمتِ جمع و می‌گوید:
_ آن عیالات که هیچ، چه کرده‌ای برای این عیالات؟
_ سرِ وقت مواجب‌شان می‌دهم.
_ این که مالِ این دنیاست...
_ همه بیمه هستند... بیمهِ‌ی جون...
_ بهتر شد... اما هنوز نصف‌ش مالِ این دنیاست... برای آن‌طرف چه کرده‌ای؟
قیدار کمی فکر می‌کند و دستی به سرش می‌کشد.
_ ما که از کرم بویی نبرده‌ایم، اما اگر بخواهیم روزی شما را دعوت کنیم، این متولیِ مسجدتان را هم دعوت می‌کنیم دیگر. به گوشِ کرش هم کاری نداریم! حق؟!
_ حق!
_ آن خدای کریم هم وقتی شما را دعوت کند، نوکرتان را هم که من باشم، دعوت می‌کند، من هم که تنهایی به درد نمی‌خورم، عیالات را هم می‌آورم... به گوشِ کر و چشمِ کور و دهانِ گنگِ ما هم کاری ندارد... از کریم به دور است که ریز شود روی دور و بریِ مهمان! من می‌فهمم باید رفیقِ هر کسی باشم که رفیقِ شما است، او نمی‌فهمد؟ هیهات!
سیدِ گلپا می‌زند پشتِ قیدار و جوری لب‌خند می‌زند که دندان‌های سفیدش هویدا می‌شود. می‌گوید:
_ تبارک‌اللّٰه... عالمِ غیر معلَّم شده‌ای قیدار..‌.
ارسال: #۳۳۳۰۸
۱۷ مهر ۱۳۹۵, ۰۹:۲۷ ب.ظ
خانوم همسایه ی بااراده که هر روز سر قولت با خودت هستی و بین ساعت ۸ تا ۹ و خورده ای شب صدای طناب زدنت میاد، خب آخه خونه جای طناب زدنه؟ UndecidedDodgy آخه مگه اون وضعیت با طناب زدن اوکی میشه؟ DodgyConfusedUndecidedSleepy
چی بگه آدم خب؟ Confused

وَه که جدا نمی شود، نقش تــو از خیال من
 سپاس‌گزاری شده توسط: zarisa
ارسال: #۳۳۳۰۹
۱۷ مهر ۱۳۹۵, ۰۹:۵۳ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸ مهر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۱ ق.ظ، توسط zarisa.)
(۱۶ مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۵ ب.ظ)m.h.124 نوشته شده توسط:  تصمیم گرفتم بجای ارشد خوندن، در یک زمینه‌ای از برنامه‌نویسی، کسبِ مهارت کنم. تصمیم درستی گرفتم؟Huh
یکی از مشکلاتی که در ابتدای راه باهاش مواجه شدم، نبود شرکت برنامه‌نویسی در شهرمان است. با وجود این مشکل، باز هم می‌تونم کسب درآمد کنم؟Huh
به نظر من ارشد بخون ولی برای همین دو سه تا دانشگاه خوبی که هست. درسته ارشد خوندن مهارت کاری به همراه خودش نمیاره ولی حسن زیاد داره. اعتمادبنفستون زیادتر میشه، بعدا که مهارت کسب کردی و ان شالله جایی خواستی بری سر کار برات نقطه قوت محسوب میشه. از الان تا کنکور ارشد خیلی وقت هست، یادگیری مهارت هم خوب زمان میبره . میتونید برای تفریح کنار درس ، به دنبال کسب مهارت هم باشی، بعد از کنکور هم که تا اول مهر ۴ ماهه تمام وقت داری. اگر این دو سه دانشگاه خوب تهران قبول بشی میتونی همون جا برای کار اقدام کنی، با این وضعیتی که اکثر شهرستانها دارن ،اگر به دنبال کار هستید باید توی شهر صنعتی باشید.
باز هم تصمیم نهایی با خودتونه البته.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کاملا مشخصه که همه نیومدن به این دنیا که زندگی کنن، بعضیا اومدن تا اونایی که دارن زندگی میکنن، با مقایسه با اونای دیگه متوجه بشن که دارن زندگی میکنن! خوبه که زندگی تو این دنیا کوتاهه. دست مریزاد ! چه شود که بر سر قبرش همه بگن خوب شد که از این دنیا رفت! زندگی مسخره ،حالم ازت بهم میخوره.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 سپاس‌گزاری شده توسط: ele , moslem73421
ارسال: #۳۳۳۱۰
۱۸ مهر ۱۳۹۵, ۱۲:۲۰ ب.ظ
...................
ارسال: #۳۳۳۱۱
۱۸ مهر ۱۳۹۵, ۰۱:۰۱ ب.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۰ ب.ظ)m.h.124 نوشته شده توسط:  یکی از معلمها که فامیلمون هم هست، با مامانم صحبت کرده که با همین رشته ای که دارم استخدامی معلمی شرکت کنم تا شاااااید در صورت کمبود نیرو من رو بخوان.
من با خودشون هم صحبت کردم. گفتن که چند سال اول باید خارج از شهر تدریس کنم.
یکی این شاید(این همه تلاش کنم که حالا شاید قبولم کنند) من رو اذیت می‌کنه. یکی هم اینکه باید خارج از شهر تدریس کنم.
با این وجود مامانم هم پافشاری می‌کنه که ثبت نام کنم.

(۱۷ مهر ۱۳۹۵ ۰۹:۵۳ ب.ظ)zarisa نوشته شده توسط:  
(16 مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۵ ب.ظ)m.h.124 نوشته شده توسط:  
ممنون از توضیحتون. به نظر من هم این کار، بهترین کاره. ولی قبولی در مقطع ارشد و در تهران سخته.
بدتر از این هم، پدر و مادرم می‌گن ارشد نخون.
نمی‌دونم فقط پدر و مادر من اینقدر در کارهام دخالت می‌کنن یا همه همینطورین.
فکر نمی کنم همه همینطوری باشن.
پدر و مادرتون قطعا خیر و صلاحتون رو میخوان، ولی لزوما همیشه حرف درست رو نمیزنن، نهایتا این زندگی شماست و شما باید از زندگیتون راضی باشین. اگر بتونین با این مدرک کار پیدا کنید که عالیه ولی اگر هم نه، بلاخره باید یه کاری بکنید نمیشه که دست رو دست گذاشت. برای اتخاذ تصمیم نهاییتون با افراد صاحب نظر و آگاه و دلسوز دیگری هم حتما مشورت کنید. ان شالله هرچی خیر باشه همون پیش میاد، توکل بر خدا.
 سپاس‌گزاری شده توسط: sss
ارسال: #۳۳۳۱۲
۱۸ مهر ۱۳۹۵, ۰۱:۱۳ ب.ظ
ای کاش سن عقلی بعضیا اندازه سن شناسنامه ای اونها بود. هنوز که هنوزه دارم میبینم بعضیا توقع دارن با زور و کثیف کاری کارها جلو بره.

سپاس‌گزاری شده توسط: sss , ele , afrooz-OMD
ارسال: #۳۳۳۱۳
۱۸ مهر ۱۳۹۵, ۰۲:۰۱ ب.ظ
کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود
این روزا از فک کردنم میترسم، حتی تو ذهنمم یکی رو سرزنش کنم، بلافاصله سرم میاد

"یارب نظر تو برنگردد"
 سپاس‌گزاری شده توسط: RASPINA , Pure Liveliness , shahlaj , afrooz-OMD , sara9009
ارسال: #۳۳۳۱۴
۱۸ مهر ۱۳۹۵, ۰۳:۱۲ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸ مهر ۱۳۹۵ ۰۳:۱۶ ب.ظ، توسط fo-eng.)
قربانت شوم؛
الساعه که در ایوان منزل با همشیره همایونی
به شکستن لبه نان مشغولم،
خبر رسید که شاهزاده موثق الدوله،
حاکم قم را که به جرم رشاء و ارتشاء(رشوه)
معزول کرده بودم،به توصیه عمه خود،ابقا فرموده
و سخن هزل،بر زبان رانده اید!
فرستادم او را تحت الحفظ به تهران بیاورند
تا اعلیحضرت بدانند که اداره امور مملکت،
با توصیه عمه و خاله نمی شود!

#امیر_کبیر
نامه ایی برای ناصرالدین شاه

خداوندا ... کدام نقطه ی زمین، از تو خالیست که خلق تو را در آسمان می جویند؟! منصور حلاج
 سپاس‌گزاری شده توسط: Saman
ارسال: #۳۳۳۱۵
۱۸ مهر ۱۳۹۵, ۰۵:۲۳ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸ مهر ۱۳۹۵ ۰۵:۵۵ ب.ظ، توسط blackhalo1989.)
(۱۸ مهر ۱۳۹۵ ۰۳:۲۰ ب.ظ)samanbeigmiri نوشته شده توسط:  بارها پس از تماشای ویترین مغازه ها

چیزی انتخاب کرده داخل رفته ام

بارها بعد از دست کشیدن به جیب

خارج شده ام، بی هیچ حرفی

سوگند به تماشا*

و به هر آنچه برای تو خواسته ام

بارها دوستت داشته ام

بی هیچ حرفی

"آذری"
(سپیده دمی که بوی لیمو میدهد)
چه چیزای با کلاسی میخونن بقیه. ما دیگه تهش میریم یه مقاله ای کتابی چیزی در یه حوزه دیگه از کسب و کار می خونیم!Smile

جالب بود:

سپاس‌گزاری شده توسط: Saman , RASPINA

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۰,۵۱۸ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) morweb ۲,۶۹۵ ۷۴۹,۱۴۲ ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: gogooli
  انخاب مسیر آینده ؟ آینده دکترا چه خواهد شد ؟ shivap ۱۰ ۱۱,۳۸۹ ۰۲ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: WILL
  سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. فرید ۹۰۷ ۲۶۸,۹۲۷ ۲۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Bache Mosbat
  اگر داده ها در هر بار به طور مساوی تقسیم شود حداکثر عمق درختی log n خواهد شد؟ post98 ۱ ۳,۴۵۲ ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ahrmb
  اینترنت در آینده ناپدید خواهد شد hnarghani ۰ ۳,۵۳۹ ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: hnarghani
  اختلالی که زندگی شما را نابود خواهد کردشک و بدبینی ناشی از اختلال شخصیت پارانویید( morweb ۰ ۳,۵۵۹ ۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: morweb
  تعداد سوالات دروس تخصصی کامپیوتر تغییر خواهد کرد؟؟؟ Denize ۱۸ ۱۹,۵۹۵ ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shovaliehsiah
Question لطفا تجربیات خود را در مورد نوشتن سمینار و پایان نامه بگویید Potential ۲۴ ۲۲,۶۸۷ ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: انرژی مثبت
  یک موضوع جدّی که اگه دقت نکنیم، مایه‌ی سرافکندگی ما در قیامت خواهد بود silver_0255 ۸ ۸,۲۷۸ ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: silver_0255

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close