(۱۰ تیر ۱۳۹۵ ۰۶:۱۵ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: یکی از اساتید به من پیشنهاد داد که موقع استفاده از لپ تاپ و کامپیوتر از عینک های نمیدونم چی چی استفاده کنم
ی سرچ بزنید پیدا میکنید حتما
یه سرچ زدم پیدا کردم ولی خیلی گرونه

۲نوع هست؛ ی مدلش ۲۰۰ تومنه، ی مدلشم ۵۰۰/ نمیصرفه واقعا...
(۱۰ تیر ۱۳۹۵ ۰۶:۵۲ ب.ظ)Milestone نوشته شده توسط: (10 تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۰۰ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: البته مشکل اصلی من به tv برمیگرده. چون من معمولا هیچ سریال و برنامه ای رو از دست نمیدم. از خندوانه و دورهمی و سریالهای تلویزیون گرفته تا تمامی فوتبالها چه داخلی و چه خارجی و فیلم ها و سریالهای تو هاردم که تو صفن
سینما هم که جای خودشو داره. شطرنج آنلاین هم خیلی زیاد بازی میکنم(حداقل روزی ۳ساعت).
البته سینما فکر نکنم مشکلی داشته باشه، چقدر خوبه که اهلش هستید، ولی در راستای باقی علاقهمندیهای مذکور دو تا نکته راهگشا به ذهنم میرسه:
۱/ اون هارد رو با همه فیلمهای داخلش آتیش بزنید! 
۲/ به این توصیه از "گروچو مارکس" جامه عمل بپوشونید:
"من تلویزیون را بسیار آموزنده یافتم! هر وقت کسی آن را روشن میکرد به اتاقی دیگر میرفتم و کتابی مطالعه میکردم!" ... 

هارد لپ تاپ منظورم بود. البته الان چند روزه هارد رو کلا گذاشتم کنار و سمت فیلما نمیرم.
این توصیه جناب گروچو خیلی جالب بود. سعیمو میکنم.. ولی واقعا بعضی چیزا رو نمیتونم نگا نکنم، مثلا بازی ایتالیا رو چطوری میشه نگاه نکرد؟ من تو هر بازی ایتالیا ۱کیلو کم میکنم، از بوفون بیشتر حرص میخورم. یا اگه خندوانه هم بذارم کنار، دورهمی رو واقعا نمیشه نگا نکرد

احسان هم از دستم ناراحت میشه، ماه عسل رو نگا نکنم.
+ چه هویج بازاری شده مانشت

خداییش هویج من یه چیزه دیگست..نفس کش میخواد..