(۱۰ تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۰۴ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: فقط دروغ نگم غضروف انگشتام درد میگیره اونم به خاطر محکم زدن کیبورده که نمیتونم ترکش کنم ناخوداگله محکم میزنم ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
حالا یکم بیشتر فکر کنید، مطمئنین فقط همین یه مورد بود؟
![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
من شک دارم!
(۱۰ تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۳۰ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: خواهشا واسه چشم درد هم راه حل بگید. من کل سال چشمام نابوده
pdf هم به زور میخونم.
میخواستم بگم چشمهارو باید شست!
من هر وقت چشمام درد میگیره یه وقفهای ایجاد میکنم و صورتم رو با آب سرد میشورم و خیلی کمک میکنه به نظرم ولی اینکه خوندن PDF هم براتون سخته، شاید یه کم قضیه جدیتر باشه و بهتره یه سری پیش دکتر برید آقا پژمان، یه وقت به فکر خوددرمانی نباشید، یکی از دوستام نرفت نرفت تا اینکه همینطوری نمره چشمش رفت بالاتر!
(۱۰ تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۴۳ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: یه میز قابل حمل که ارتفاع پایه هاش کم و زیاد هم بشه، مثلا بشه زمانیکه رو مبل هم که نشستی، ارتفاعشو تنظیم کنی که لپ تاپت دقیقا رو ب روی چشم قرار بگیره :|
یه مدل هم تو نت دیدم، در حالت دراز کش میشد استفاده کرد ازش.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
. البته شاید همون میزهایی ک رو فرش استفاده میشن به این شکل هم در بیان. نمیدونم!
من مدتی کارتن لپ تاپمو میذاشتم زیر لپ تاپ، یه مدتم کتاب مرحوم فردوسی رو
که ارتفاعش مناسب بشه. فک کنم به نفرین فردوسی دچار شدم!
بنده خدا فردوسی! حتی خوابش رو هم نمیدید روزی شاهنامهش قراره چنین کاربردی هم پیدا کنه!
من به صورت کوتاهمدت تجربه استفاده از اون میزهای ارتفاعی رو داشتم (تصویر زیر)، خیلی گشتم و فقط همینو پیدا کردم. به صورت ارتفاعی در سه سطح تنظیم میشد و سه سطح شیب هم داشت، البته یه سری مشکلات داشت، اول اینکه چون سبک بود از نظر پایداری و استحکام مشکل جدی داشت و سطح پلاستیکیش انگار گاهی بر اثر گرما نرمتر میشد، کلا از هر نظر انعطاف پذیر بود!
دوم هم اینکه خود لپتاپ کل فضای میز رو اشغال میکرد و چایی برای موس هم نمیموند چه برسه به کیبرد! پس فقط واسه دیدن فیلم یا کارهای ساده به درد میخورد. اگه شما برای کوتاهمدت و کارهای ساده میخواین خوبن اینا اما برای کار جدی و دقیق به نظرم نیاز به استحکام و فضای بیشتری هست. این مدل عکسی که گذاشتین خیلی جالبه، من وقتی Search میکنم مدل زیاد میبینم ولی هیچکدومش رو نمیتونم تو بازار پیدا کنم!
(۱۰ تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۴۳ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: اون عکس اولی ک گذاشتین جالب بود اما مشکل کی بورد باقی میمونه.
چه مشکلی؟ از نظر فضایی جا برای کیبرد دوم نیست؟
(۱۰ تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۴۹ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: عه وا! من فقط همین ی قلم نخوندم از کتاب دبیرستان! حالا همون شداساس زندگی ما!
یعنی فقط همین؟
--------------------------------------------------
پینوشت: سوالی که مطرحه اینه که چرا یهویی آواتار بعضی از کاربران به صورت هماهنگ به "هویج" تغییر پیدا کرد!
![Cool Cool](images/smilies/cool.gif)