(۰۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۳۹ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: چون دلیلی نداره بگم. چرا بقیه باید بدونن؟ اخه مثلا شما فکر کنید تو یه جایی هستیم همه نشستیم خوب از آدم سوال میشه جواب میدم ولی در غیر این صورت به هر کسی رسیدم بگم؟ یه دوستی دارم این طوریه. خودمو در مقابل اون در نظر می گیرم. یعنی هر جا میشینه میگه ارشدم و این موارد.
چرا باید بگم؟ آیا اشتباه کردم که نگفتم؟ باید از خودم بگم؟ اشتباه کردم بگید.
حتی اینجا هم پروفایلمو پر نکردم که دیگه کسی ازم چیزی نپرسه (:
منم اینجوریم ... ولی خب نمیدونم چرا
امسال اصلا دوست نداشتم کسی بدونه که دارم ارشد میخونم. چون میدونستم باز هم یه سری حرف تکراری میشنوم.
هرچند که اطرافیان، دوست و آشنا میفهن بعد یه مدت دیگه چاره ای نداره
"مرد حسابی، هم سن وسالای تو بچه دومشون داره به دنیا میاد!!"
و خیلی از این دست حرفها.
به قول شما همین اطلاعات پروفایل مانشت رو هم دیگه حذف کردم ... اصلا از عبارت پشت کنکوری ارشد خوشم نمیاد. یه بار منفی داره باخودش.
در ضمن این که بقیه بدونن دارم ارشد میخونم. باعث میشه در مورد نتیجه هم مدام کنجکاوی کنند. از روز اعلام نتایج برای همه دغدغه شده که رتبه م چند شده؟ انتخاب رشته میکنم یانه؟ با این رتبه کجا میتونم قبول بشم؟ اصلا تو چرا زن نمیگری ؟؟!!! و هزار جور سوال دیگه. حالا کافیه بدونن دوباره میخام ارشد بدم ... حالا بیا درست کن ... کلا همیشه یه سری افراد هستن که دوست دارن تو زندگی بقیه سرک بکشن.
هر چقدر هم تلاش کنیم که نفهمن بالاخره یه چیزایی از تصمیمات ما میفهمن. باید یه راه دیگه پیدا کرد.
به قول کاربر بلک باید این خصوصیت اخلاقی رو که به حرفهای اطرافیان کمتر توجه بشه رو تقویت کرد.