سلام
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۱۱ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: (25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۳ ب.ظ)salam az ma نوشته شده توسط:
سلام؛
پائلو مالدینی: ۲۵ سال حضور در لباس آ.ث میلان (رکورد دار حضور با لباس یک تیم در تاریخ فوتبال) ایشون هرگز لباس تیمی باشگاهی غیر از میلان رو بر تن نکرده.
خاویار زانتی: ۲۰ سال حضور در اینتر و خداحافظی با این تیم.
فرانچسکو توتی: ۲۴ سال در رم و همچنان در این باشگاه ...
جان لوئیجی بوفون: ۱۶ سال حضور در یوونتوس، جی جی حتی وقتی یووه رفت سری ب با بچه های تیم رفتن سری ب و دوباره اومدن سری آ.
مثال خیلی زیاده. دقت کنید نکته ی مهم اینه که این بازیکنا با همین تیما خداحافظی میکنن، شما کدوم کشوری رو سراغ دارید باشگاهاش اینطوری باشن؟ طرفدارای رئال لقب پسر طلایی مادرید رو به رائول گنزالس اسطوره باشگاهشون میدن، اما ایشون میره شالکه از اونجا هم السد!! و امثالهم که خیلی زیادن...
دوستان فوتبالی، دوست داشتن دل میخاد نه دلیل. اینا دلایلی برای دوست داشتن ایتالیا نیست. اما شاید کمکتون کنه که درک کنید چرا ما اینجوری اسیر ایتالیا شدیم...
بقول عادل: "هیچ قلبی نمیتونه به محض گرفتار شدن به کامشون اونا رو به راحتی از قلبش بیرون کنه"
همین باشگاه های فاسد بزرگترین اسطوره ها رو ساختن... ۱سوال میپرسم، انصافا کسانی که اطلاعات فوتبالی دارن بگن کدوم کشوری باشگاهاش این بازیکنان رو دارن؟
وفادارترین بازیکنان به تیم هاشون به ترتیب بر حسب بازی
انصافا اونی که طرفدار انگلیسه باید بیشتر به قضیه ی وفاداری افتخار کنه تا شما
۱-سانتیاگو برنابئو (رئال مادرید -۶۸۹ بازی، ۳۴۱ گل)
۲-رایان گیگز (منچستریونایتد – ۶۷۲ بازی ،۱۱۴ گل)
۳-پائولو مالدینی (میلان – ۶۴۷ بازی ، ۲۹ گل)
۴-فرانچسکو توتی (رم – ۵۹۴ بازی ، ۲۴۴ گل)
۵-تونی آدامز (آرسنال – ۵۰۴ بازی ،۳۲ گل)
۶-جیمی کاراگر (لیورپول – ۵۰۸ بازی ، ۵ گل)
۷-پل اسکولز (منچستریونایتد – ۴۹۹ بازی ، ۱۰۷ گل)
۸-گری نویل (منچستریونایتد – ۴۰۰ بازی ، ۵ گل)
۹-کارلس پویول (بارسلونا – ۳۹۲ بازی، ۱۲ گل)
البته اگر به این شکل میگفتین ایتالیایی ها با تعصب و غیرت بازی میکنن برای تیم ملیشون و از جون مایه میذارن بی شک میگفتم مثل تعصب ایتالیایی ندیدم دقیقا همون چیزی که تیمهایی مثل انگلیس و بلژیک ندارن .
در ضمن شما نباید فسادی رو که فدراسیون فوتبال ایتالیا داره رو پشت تعصب بازیکناش که یه نقطه مثبته قایم کنی این دو تا از هم جداست
از من ناراحت نشید اینقدر این بحث های فوتبالی رو کش میدم چون خودم از این کل کل کردن ها خوشم میاد گفتم شاید شما هم مثل منید برا همین ولتون نمیکنم