(۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۲۳ ب.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: من دوشنبه این هفته میرم پیش اُستادم و ازشون خواهش می کنم تا برای رسیدن به موفقیت تا میتونن رُس منو بِکِشن ...
من دیگه زمانی برای آزمون و خطا ندارم!
فقط ۱۶ ماه دارم تا دفاع. فقط ۱۶ ماه اُستادی رو بالای سرم دارم که میدونم بهتر از هر کس دیگه ای از بالا به من و سطحم (پائین یا بالا) و هدفم و مسیری که برای رسیدن به هدفم در پیش رو دارم اشراف دارن و میتونن منو به سر منزل مقصود برسونن.
و البته باید تو این مدت پروسه مطالعه برای کنکور دکتری و دادن آزمونش رو هم بگذرونم.
حتی اگر شده از ۷ شب هفته ۵ شبش رو جغد بشم، میشم ... اما باید به هدفم برسم ...
نمیگم من میتونم! درستش اینه:
"من باید بتونم"!
منم فقط ۵ روز وقت دارم تا خودم را جمع کنم .تا درسایی که این ۵-۶ ماه خوندم را جمع کنم
منم حس شما را دارم
خدایاکمکم کن
من درس خوندم .ولی یه جاهایی اشتباهی خوندم
(۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۲۲ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: اصن خودتونو ناراحت نکنین. منم دقیقا یادمه دو تا ازمون اخر پارسه رو افتضاااح دادم و درصد و رتبه هام بد شد. اکثر بچه ها دم دمای کنکور این اتفاق میافته واسشون. اما کنکور فرق داره قضیه ش. تنها نکته مهم اینه که با اعتماد بنفس کامل برید سر جلسه.
پ.ن: در ضمن هییچ وقت همچین دعای بدی رو برای یک خواسته خییییلی ناچیز نکن! هیچ وقت!! زندگی خیلی چیزای خوب داره که ارشد و دکتری توش گمه. هیچ وقتم برای کسی زندگی نکن. واسه خودت زندگی کن. درسته که موفقتت ممکنه باعث خوشحالی خونواده بشه اما عدم موفقیتت معنی خاصی نمیده! تا میتونی این تفکرات منفی رو از خودت دور کن و مثبت فکر کن. مثبت فکر کردن معجزه میکنه..
اگه بدونید جایی که من درس می خونم چ وضعیه
یه روز در میون یکی سر میزش نشسته زارزار گریه میکنه. کلا روزی۲ ساعت فقط داریم رو روحیه بقیه کار می کنیم
همه میگن چ کار کنیم اگه قبول نشیم .عابرومون میره. همه فکر می کنن ما خنگیم .جلو خانواده .... فامیل ....وای دختر عمه ام چی میگه...عروسمون.......... خالم ... مامانم... بابام.......
من که فقط دغدغه خودمو دارم.....
---------------------------
وای که چقدر دلم تنگ است