(۱۳ دى ۱۳۹۴ ۱۰:۴۳ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: (03 دى ۱۳۹۴ ۱۰:۴۳ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: آقا بهنام اگر اسم "شُر" رو هم میدونید بهم میگید، من عاشق شُر مُتالم البته اینجاها که نیست
مُتال نمیدونم اسم مکان هست اسم زمان هست چی چی هست اما نکنه شُر اون چیزای سفید رو میگید که خشک بشه میشه کشک!؟ اه اه حالم به هم خورد موندم اسم اینا رو از کجا میدونید!!
شما چه ترکی هستید نمیدونید مُتال چیه
والا فرایند کشک رو نمیدونم، این مثل پنیر ریز هستش، تو تلویزیون نشون میده، داخل مشک ماست میریزن و تکون میدن بعد ازش دوغ و کره میگیرن، حالا اگر این دوغ رو بجوشونن بریده بریده میشه و همون شُر که من میگم اینه، بعد این شُر رو با پنیر قاطیش میکنن، میریزن داخل کوزه میکنن زیر خاک
یا داخل مشک نگه میدارن چندوقتی تو یه جای سرد تا آبش کاملا گرفته شه، که اینو بهش میگن مُتال
کلا چیز جالبیه
خیلیم خوشمزه است مخصوصا با کره ای که از همون ماست داخل مشک میگیرن، فقط بعضیاش بوش مثل اورانیوم غنی شده است
داداشم و آبجیم دماغشون رو میگیرن در میرن ولی من دوست میدارم
البته باید خوب بشناسی و بخری وگرنه بد میشه بعضیاش و نمیشه خورد
+ وای من اگه روستا زندگی میکردم، یه روستایی کارآفرین میشدم یعنی
+ درسته هنوز از هزار فرسخی تبریز و اونورا رد نشدم ولی این چیزا رو بلدم، یه "زعرح" یادم دادیدا، کلی اطلاعات بهتون دادم
+ رفتم خرید، دارم میام خونه، یه توله سگ کوچولوی خوشگل اومده جلو، همش میاد طرف کیسه های تو دستم، من میترسم هی میگم برو
آخرش رفت اونورتر نشست رو زمین و دمش رو هی تکون داد، ولی هیچی نداشتم بهش بدم بخوره، فقط باهاش بای بای کردم
طفلی گشنه اش بود