(۱۱ مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۰۷ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: (11 مهر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۳ ق.ظ)nanajoon نوشته شده توسط: از حس تنفر ب کسی ب حس علاقمندی بهش برررسی خیلی حس عجیبیه
کار دنیا همیشه بر عکسه من دلم همیشه میخواثت همسرم قد بلند باشه حالا قدش کوتاه!!! پول اصلا برام مهم نبود حالا بی نهایت پولداره
تحصیلات برام مهم بود که حتما از دانشگاه های خوب تهران باشه که دانشگاه ازادیه ؟؟؟ چرا همه چی برعکسه تنهادلخوشیم اخلاقشه
اینا خصوصیات خواستگارم هست نمیدونم چ جوایی بهش بدم ؟؟؟؟خیلسی مرددم .اخلاقش خوبه پولداره.کاریه .فقط دانشگاه ازادیه من عاشق این بودم همسرم یه دانشگاه توپ درس میخوند .قدشم بلند نیست.(از حرف هام داره خندم میگیره)چرا من این حرف ها رو اینجا میزنم!!!
قدکه مهم نیست عادی میشه مهم اخلاقشه..
چندسالشونه؟ پولدار بودنش پول خودشونه یا پول پدرشون؟( آخه پسرای کم سن و سال که پولدار نمیشن به این زودی...!!!)
" لطفا برای ادامه بیاید این قسمت..
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
اصلا" پول که باشه مشکل قد حل میشه. مشکل تحصیلات حل میشه. اخلاقش خوب میشه. حس تنفر به علاقمندی تبدیل میشه . ببخشید ولی تو این روزگار ، همه مشکلات با پول حل میشه و مشکل بی پولی با هیچ چیزی حل نمیشه.
ولی پول اگه نباشه :
شما بگو از پیش دبستانی شاگرد اول بوده بعدشم همیشه تو شریف با معدل ۲۰ فارغ التحصیل شده.
قدش در حد صمد نیکخواه بهرامی باشه.
اخلاقش در حدی باشه که از گل نازکتر نگه.
چه فایده ای داره
آدم بی پول حس تنفر ایجاد میکنه ، قدش بمرور زمان آب میره اگه هم نره میگن آخه این قد دیلاق بچه دردی میخوره ، اخلاقش هم کم کم بد میشه ، مدارکش را هم باید بذاره دم کوزه آبش را بخوره
بعضی وقتا صداقت این دختر خانمهایی که میگن پول برای ما تو زندگی اصلا" مهم نیست حال من را بشدت خوب میکنه در حدیکه میخوام با کله برم تو دیوار چین ....
از زندگی خودم را خلاص کنم
یعنی پول باشه میشه اصلا" زندگی را جور دیگه ای دید
پ.ن: من به صداقت این خانم صد افرین میگم که اینقدر صادقانه حرف زده اند . فقط من نمیدونم چرا تا وقتی نمیدونستن پولداره ازش تنفر داشته اند. ؟ برای قد کسی که نمیشه ازش تنفر داشت میشه؟
نمیدونم .
دنیای ما با دنیای خانمها فرق میکنه نمیتونم خودم را جاشون بذارم.