بعد عمری گفتیم یه سر بزنیم به فیضبوقمون ببینم از رفقای دبیرستانی و دانشگاهی چه خبر. فیضبوکمون رو که بعد از مدت ها رکود اکتیو کردیم اولین پستی که به چشممون خورد عکس هایی بود که شوهر دوست دبیرستانیم گذاشته بود رو پیجش
من و همسرم در فلان جا
من و عشقم در بهمان جا
موهای زیبای عشقم
:| :| :|
خب پسره دکترای برق از دانشگاه نمیدونم چی آمریکا و ساکن آمریکا و استاد دانشگاهه اونجا
دختره هم که پیش دانشگاهی تغییر رشته داد و بعد پزشکی قبول شد و سال ششم پزشکی رو تموم کرد امسال
۵ سال دوست بودن!!!! بعد ۵ سال بهمن ماه شدن زن و شوهر لیلیلیلیلیلیلیلیللیلیلیلیلی !(تصورش رو بکنید ۵ ساااااال این ایران اون آمریکا و دوست بودن!!! یعنی من بعید میدونستم اینا با هم ازدواج کنن میگفتم پسره سر کارش گذاشته!! )
عکسایی هم که گرفتند و گذاشتن فیض بوک فرانسه و هلند و دانمارک! :|
فقط منتظرن که این عمومی رو بگیره که واسه زندگی و همینطور ادامه تحصیل بره آمریکا! :|
بعد ژست عکس هاشون هم همش عشقولانه و عکسا رو گذاشتن تو پیچ تا چشم ملت رو دربیارن که موفق هم شدن! بهشون تبریک میگم!
+حسود نیستم. اتفاقا تنها خصوصیتی که ندارم حسادته. . این دوستم رو هم خیلی دوست دارم ولی این روزایی که تازه نتایج رو دادن خیلی حساس شدم و زود به هم میریزم
.
خدا به بعضی ها یا هیچی نمیده
یا هم واسه بعضیا به کم قانع میشه
ولی به بعضی ها هم که میرسه همه چی رو با هم میده: هم پول، هم موقعیت اجتماعی، هم شانس، هم یه ازدواج خوب و حتی یک قیافه استثنایی و فوق العاده خوشگل دخترانه و...
بعد من ِ آس و پاس این جور پست ها رو ببینم خب دلم میگیره دیگه واسه زندگی خودم. دلم نگیره تعجب داره
اه! صد بار به خودم گفتم این اکانت لعنتیم رو کلا حذف میکنم حرف گوش نمیکنم که و فقط دی اکتیوش میکنم! این سری حذف میکنم واقعا!