(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۵۸ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: پونه جونم پارسال من این بودم
شبکه هوش نرم
شبکه هوش نرم
وآخرش هم که خودت میدونی :دی اره با ایرانسل و ببعی (!)موافقم من باید همین کارو کنم
پ.ن: O_o
همین که تونستی از بین سه تا گرایش یکیش رو انتخاب کنی هنر کردی
اینو جدی میگم. خیلی انتخاب سختیه. میترسم یه گرایشی انتخاب کنم بعد قبولی پشیمون بشم.
،
آره این کار رو بکن. خیلی کیف داره هر وقت الان صدای ببعی(:دی) رو میشنوم میگم آخ جون ایرانسله! :دی
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۹ ب.ظ)negar_89 نوشته شده توسط: حالا من موندم بین نرم افزار و هوش حالا تا دیروز حالت تهوع داشتم نسبت به نرم افزار امروز یهو دگرگون شدم!!!
ای بابا عجب گیری افتادیم
ایرانسل که جزیی از گوشتو خون ماست با من که خیلی خوبه پیشنهاداته جذابی میده ولی خب من کلن درهمون لحظه پیشنهاداتشو شیفت دلیت میکنم
نگار انصافا هوش بهتر از نرم افزاره :دی
منم دقیقا سه هفته مونده به کنکور وقتی دیدم تست های مدار الکتریکی رو نمیتونم جواب بدم پشیمون شده بودم که ای کاش نرم افزار میخوندم و از هوش بدم اومده بود. ولی بعد از کنکور دوباره از نرم افزار بدم اومد:دی
من موندم ایرانسل ورشکست نمیشه انقدر اس ام اس میزنه! :/
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۰۹ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: هوش یه جذابیت هایی داره مثل پردازش زبان طبیعی و اینا که ممکنه وسوسه ات کنه. از نظر ظرفیت هم ظرفیتش بیشتره نسبت به شبکه.
شبکه و امنیت هم که باید از بچه هایی که الان شبکه می خونن بپرسی ببینی چه درسایی دارن. فکر کنم امنیت میره تو بحث خیلی ریاضی. هر چند ریاضیات تو همشون هست.
بپرس از همه ی اونایی که شبکه و هوش می خونن بپرس ببین جذابیت کدوم برات بیشتره. درسا و فیلد های تحقیقاتیشو نگاه کن.
منم به امنیت علاقه داشتم ولی فقط بخاطر اسمش چون خیلی باکلاس بود
ولی بعدا با هوش اشنا شدم گفتم کاش کنکور هوش شرکت می کردم بخاطر همین NLP.
امیدوارم تصمیم درستی بگیری.
دقیقا شبکه و امنیت اسمشون خیلی باکلاسه
دوست داشتم بیشتر امنیت شبکه کار کنم واسه پایان نامه ارشدم و به همین خاطر بین شبکه و امنیت، شبکه رو انتخاب کرده بودم.
دیروز به منم گفتند که اینا بیشتر ریاضیاته. کلی رفتم تو فکر. هرچند استعداد یادگیری ریاضیم خیلی خوبه ولی از ریاضیات زیاد خوشم نمیاد و به همین خاطر اصلا دوست ندارم زیاد خودم رو با مسائل ریاضی درگیر کنم.
ولی پردازش زبان طبیعی رو آره باهات موافقم. یه دنیای دیگه ست. خیلی جذابه. دقیقا منم به خاطر همین پردازش زبان من گرایش هوش رو امسال انتخاب کرده بودم. میدونم هوش قبول بشم واسه انتخاب پایان نامه و این حرف ها زیاد مشکلی ندارم چون قبلا یه کم با پردازش زبان و کارای پژوهشی این فیلد آشنا شدم. اما از طرفی علاقه ام به هک و امنیت و (به قول یکی از کاربران اینجور بچه بازی ها!:دی) چی میشه. بحث اینه من کلا هوش رو میدونم چی ولی اصلا نمیدونم شبکه و امنیت کلا چجور رشته ایه. از چند نفری هم پرسیدم از بچه های امنیت و شبکه مانشت ولی جواب دقیقی نگرفتم متاسفانه.
الان با این پست و تعاریفت از هوش، کفه ترازو به نفع هوش شد:دی
مرسی مرسی : )