(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: اره درسته برای جاهای رسمی باید این طوری باشه.
ولی من هر وقت خواستم به استادم ایمیل بزنم چند بار چک می کنم که یه موقع یجور ننوشته باشم که بهش بر بخوره.
برام جالبه مثلا برای پایان نامه به استادای خارجی ایمیل می زدم خیلی راحت صحبت می کردن. حالا گفتن اسم کوچیک بکنار کلا این طوری هستند ولی خیلی راحت جواب می دادن ادم احساس راحتی می کرد باهاشون. این همه تعارف و این جور چیزا تو کارشون نیست. خیلی خوشم میومد.
آخه سنجش یه سازمان رسمیه. جواب سنجش رسمی اما سوال اینا غیررسمی. یه جوریه به نظرم
درسته. دقیقا.
منم برای استادام رسمی مینوشتم. یعنی خیلی دقت میکردم که حتی فعلی که به کار میبرم خیلی رسمی باشه.
به استادای ایرانی برمیخوره. برا من خیلی استرس داره ایمیل زدن به استادای ایرانی. استاد ما به یکی از بچه ها گفته بود واسه چی فینگلیش ایمیل زدی و به جای سلام هم نوشتی slm! یعنی دعواش کرد اساسی!
ولی وای نگو از استادای خارجی
من اولین بار به یه استاد خارجی که ایمیل زدم فکر کردم رسمی تر از استادای ایرانی باید باشن. کلی ایمیلم رو خوندم و حتی دوباره نشستم نامه رسمی انگلیسی رو تو نت جستجو کردم یه چن نمونه اش رو هم پیدا کردم مطمئن باشم رسمیه.
بعد جواب که بهم داد دیدم اسم کوچیک منو نوشته و بعد خیلییی راحت! انگار که من واقعا دانشجوش هستم.
چن تا استاد دیگه هم که بهشون ایمیل زدم دیدم اینا هم این شکلی جوابم رو دادن. خیلی خوبن استادای خارجی. خیلی. به دانشجو و کار دانشجو واقعا اهمیت میدن و اصلا هم مهم نیست دانشجوی خودشه یا دانشجوی ناکجاآباد.