خدا را یاد
سلام دوستان گرامی
الوعده وفا
دوستانی که با شروع برنامه نویسی مشکل داشتن قرار شده دوره بزاریم که استقبال کردن دوستان و بعد از کنکور هم من یکم وایستادم دیدم دیگه کسی سراغی نگرفت تا اینکه چند تا از بچه ها پیگیر شدن و ما هم به حسب وظیفه کار رو ادامه دادیم
راستش این مدت درگیر پروژه های متنوعی بودم و انشالله بعدا خودتون متوجه میشید که اگه توی روز با ۳ زبان برنامه نویسی کار کنید چجوری دستورات رو قاطی میکنید
خدایی پیش اومده برای برنامه نویسی تحت وب شروع کنید بنویسید mov al,10h ؟؟؟
یه بار دیگه من کلیات رو بگم
اول اینکه برای دوره حتما برنامه هایی که قبلا معرفی کردم رو حتما دانلود کنید
دوستان سرعت اینترنتشون باید ۱ مگ باشه یعنی سرعت دانلودی که IDM نشون میده کمتر از ۱۰۰ نباشه وگرنه اذیت میشن و کلا نمیتونن پیش برن
اونایی که اینترنت ندارن فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه برای راهنمایی تا اینکه بعدا اگه شد شماره بدیم که هر لحظه لازم شد تماس بگیرن
قبلا توضیح در مورد زبان های برنامه نویسی دادم باز هم میگم
اگه میخواید وارد بازار کار بشید و تو شرکت ها کار کنید و برنامه های تجاری بنویسی C#,JAVA,VB که C# محبوبه
اگه میخواید برنامه نویسی برای سیستم های امنیتی و اکسپلویت نویسی و برنامه سیستمی و سیستم عامل C,assembly
اگه میخواید برید سراغ موبایل در حالت عادی الان جاوا هست و البته سی++ و زبان های دیگه با توجه به SDK یی که دارن میتونید بنویسید
اگه میخواید برنامه نویس وب باشید ASP.NET, PHP , JSP
اگه میخواید طراح وب باشید CSS,JS,JQuery
من این دوره رو میخوام #C, یا VB بگم
مدت دوره هم احتمالا ۱۴ ساعت باشه
که جلسه ی اول میتینگ آشنایی خواهد بود و همه میتونن شرکت کنن
جلسات دوم سوم مفاهیم برنامه نویسی
چهارم محیط برنامه
و بعد هم کد نویسی
اطلاعاتی که ازتون خواستم برای تکمیل فرم فقط بخاطر این هست که از شما در پروژه های واقعی در صورتی که علاقه داشته باشید استفاده بشه
موبایل هم برای اطلاع رسانی از طریق پنل پیامک هست
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
در پناه خدا