سلام دوستان،
انجمن جاواکاپ، در حال آمادهسازی دوره آموزشی جاوا به زبان فارسی است. این دوره شامل اسلایدهای آموزشی، تمرینهای عملی، کوییز، تمرین، و ویدیوهای آموزشی خواهد بود. هدف این دوره، ارائه مفاهیم و مهارتهای مهم در زبان جاوا برای تولید نرمافزار در صنعت است.
مدرس این دوره آقای دکتر علیاکبری با چندین سال سابقه تدریس جاوا در بهترین دانشگاههای کشور هستند و ایشان استاد برنامهنویسی پیشرفته خود من در دانشگاه صنعتی شریف بودند و حقیقتا بهترین هستند. رزومه ایشان هم در
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
قابل مشاهده است.
انجمن جاواکاپ تا به حال اسلایدهای فارسی آموزشی را کامل کرده است و در مورد ویدئوهای آموزشی هم بنده به عنوان یکی از اعضای فعال این انجمن در جریان هستم که تاکنون بیش از نیمی از کار به پایان رسیده و به مرور در حال تدوین و قرار گرفتن در سایت انجمن است.
خلاصه برای یک شروع قدرتمند برنامهنویسی جاوا، به شدت دنبال کردن این دوره را توصیه میکنم و به شما قول میدهم که هرگونه سوال، اشکال، پیشنهاد و انتقادی که در قسمت نظرات در سایت جاواکاپ قرار دهید، خوانده و بررسی شده و تحت نظر مدرس دوره و سایر اعضای قوی انجمن پاسخ و ترتیب اثر داده خواهد شد. در ادامه نیز میتوانید با شرکت در آزمونهای جاواکاپ و کسب گواهینامههای معتبر جاوا، فرصتهای شغلی خوبی بهدست آورید.
در آخر هم اینکه انجمن جاواکاپ زیر نظر بهترین مدرسان و مهندسان کشور مدیریت شده و به صورت کاملا رایگان در اختیار عموم قرار گرفته است تا بتواند در بهبود وضعیت تولید نرم افزار در کشور گامی بردارد. بیایید از این حرکت حمایت کنیم.
آدرس سایت انجمن جاواکاپ:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
لینک مستقیم به محتوای آموزشی دوره رایگان جاوا انجمن:
سوال و پیشنهادی داشتید در خدمتم.