زمان کنونی: ۱۵ آبان ۱۴۰۳, ۰۸:۴۸ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
سلام دوستان،من در زمینه ی ریدینگ مشکل خاصی ندارم و تقریبا میتونم از پس ۷۰ درصد سوالات درک مطلب بر بیام . اما تو زمینه ی واژگان مشکل دارم و از ۱۰ تا تستش شاید حداکثر بتونم به ۳تا جواب درست بدم . لغات ۵۰۴ رو خوندم و مسلطم منتها کارساز نیست . چه منابعی رو برای واژگان پیشنهاد میکنید که بشه از پس حداقل ۷تا تست از ۱۰تای لغات بر اومد ؟ یادگیری لغات چندان برام سخت نیست بیشتر منبعی برام مهمه که اکثر اون سوالات رو پوشش بده و لغات الکی حفظ نکرده باشم .دوستانی که تجربه دارن تو این زمینه راهنماییم کنن ممنون میشم .
در این شب سیاهم گم گشت راه مقصود **** از گوشهای برون آی ای کوکب هدایت
کتاب Barrons Essential Words for the TOEFL رو هم لغاتشو یاد بگیر، واسه واژگان ارشد خیلی مفیده. برای آسونتر شدن کارت من پیشنهاد میکنم از memrise استفاده کنی.
(۲۹ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۸ ق.ظ)hadimoazen نوشته شده توسط: کتاب Barrons Essential Words for the TOEFL رو هم لغاتشو یاد بگیر، واسه واژگان ارشد خیلی مفیده. برای آسونتر شدن کارت من پیشنهاد میکنم از memrise استفاده کنی.
خیلی ممنون از راهنماییتون
در این شب سیاهم گم گشت راه مقصود **** از گوشهای برون آی ای کوکب هدایت
وضعیت: پشت کنکوری دکتری امتیاز مانشت : ۲ رتبه: ۶۹۳امتیاز تاریخ مانشت: ۳ رتبه: ۸۹۴۰
منابع مناسب برای واژگان زبان ارشد
کتاب زبان عمومی زیر ذره بین انتشارات نگاه دانش رو بخونید. من برای ارشد سه سال پیش از همین کتاب خوندم.
بسیار کتاب عالیه، همه لغات مربوط به آزمون ارشد رو هم جمع آوری کرده ریز به ریز. پشتیبانی خیلی جذابی هم داره از طرف مولفین. یه سر به سایتش بزنین generalenglish.ir