(۱۲ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۲ ب.ظ)ka arman نوشته شده توسط: (12 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۴ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: من از وقتی با خووکار مینویسم سرعتم بیشتر شده. مداد تراشیدن میخواد. اگه نوکی باشه ممکنه نوکش بشکنه. خودکار روان تره. وقتی سرعت نوشتن بیشتر باشه، مغز هم سریع تر جواب میده.
بعدشم انقدر توی دفترچه جا هست که نخواد پاک کنی. روی کارت هم میشه نوشت. روی برگه روی صندلی هم میشه
Sent from my SM-T210R using Tapatalk
حرفتو قبول دارم ولی این روش برای اونایی خوبه که جوابای مثلا مشترک رو با هم وارد پاسخ برگ می کنن در غیر اینصورت ریسکش خیلی بالاس، چون باید حواست به اینم باشه که ی وقت با خودکار پاسخ برگ رو پر نکنی...
یه راه حل دیگه برای افزایش سرعت اینه که صفحه صفحه کلیدا رو وارد کنید. اینطوری وقت برای سوویچ کردن فقط یه باره.
یه چیز دیگه اینکه من با مداد عادی وقت گرفتم، پر کردن هر کلید ۲ ثانیه طول میکشه اما با مداد آزمون ۱ ثانیه. خودش یک دقیقه صرف جوییه که میتونی یه سوال بیشتر جواب بدی.
یه نکته اینکه توی در اول فقط اونایی که مطمینید میتونید حل کنید و زمان کم میبره حل کنید.
اونایی که زمان بیشتر میبره یا باسد روش فکر کنید A,B, C, D براساس اهمیت بزنید کنارشون که توی دوره های بعدی بر اساس این اولویت پاسخ بدید.
Sent from my SM-T210R using Tapatalk