(۱۰ تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۶ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: بعضی فکر میکنن فتوشاپ فقط تو عکسه.
راستش فتوشاپ تو تمام زندگی هست.یعنی ما دوست داریم یه چیزایی که دلخواهمون هست را همیشه بذاریم باشه یه چیزایی که دلخواهمون نیست را حذف کنیم.
مثلا" به یک نفر بارها اینجا تذکر میدن که دوست گرامی رعایت بعضی چیزها را بکنید.
طبیعی است که وقت بی نهایت نداریم ، انتظار خاصی هم از یه جوان حداقل ۲۱ ساله ببالا میره. بنابراین رفتارش بحساب لجبازی گذاشته میشه. پستش حذف میشه و بهش با لحن عصبانی میگیم دیگه اگه ادامه بدین اخراج میشید.
حالا فرد میاد و همه سوابق را بیخیال میشه و پیام آخری را برای همه فوروارد میکنه که چقدر خشن باهاش برخورد شده.
من هم از طریق یکی از دوستانی که پیام برایش فوروارد شده بود مطلع شدم.
من نمیگم اسم واقعی اینکار چیست. میگم فتوشاپه
هدفش هم مهم نیست. جوانی است و بی تجربگی.
از همه دوستانی هم که براشون فوروارد شده ممنونم اگه ما را نصیحت میکنن.
من شخصا"خوشحال خواهم شد اگه خاطره ای که از شما برای من میماند تذکر عیب و ایرادی باشه که در رفتار من است. دوستانی همیشه این منت را بر سر من میگذارند و خصوصی بعضی ایرادات را گوشزد میکنند. حالا یا مربوط بخودم هست یا مربوط به مدیران هست ولی بهتره در همین سن جوانی همیشه یاد بگیریم که اولا" قضاوت کار هر کسی نیست . ثانیا" قضاوت غیابی بدون اطلاع کافی از آنچه اتفاق افتاده کار درستی نیست.
البته پیام و توصیه اخلاقی همیشه نیکوست.
با سپاس فراوان
ولی من فکر می کنم این قضیه فتو شاپ که فقظ چیزهایی که دلخواه خودمون هستو نگه میداریم در مورد شما هم صادقه.
تاپیکهایی که مورد دلخواهتون نیست براحتی میبندید. و اصلا در نظر نمیگیرین که بجز کسی که تاپیکو ایجاد کرده افراد دیگه ای هم دارن نظر میدن و وقت ضرف کردن.
حداقل یکبار هم پیام یا تذکر نمیدین که بگین اینجای کار اشتباه هست تا طرف اون قسمتو درست کنه تا تاپیک باز بمونه.
یه مشکل دیگه هم این هست که وقتی مدیریت قسمتیو به کسی میدین بهش اعتماد نمی کنین. فرضا همون تاپیک منو که بستین ۳ تا مدیر دیده بودن که ۲ تاشون مدیر همون بخش بودن و مشکلی تو بستنش نمیدیدن ولی شما یکدفعه اومدین و از اولین پست تا آخرش رو مشکل دار دیدین و تاپیکو بستین.
مشکل دیگه رفتار تندتون با کاربر هست و به نحوی صحبت میکنین که کاربرو تحقیر میکنین(شاید ناخواسته باشه شاید احساس میکنین سن تمام افراد سایت پایین هست). که با اعصابش بازی میشه و شخص واکنش نشون میده بعد هم بحث بالا میگیره و منجر به محروم شدنش میشه.
البته من بالا نکات منفی که به ذهنم میرسیدو گفتم.
نکات مثبت هم زیاد دارین از جمله کمک مشاوره ای و درسی به کاربرها و حضور زیاد تو سایت. خیلیا از نظراتتون هم منطقی هست ولی همین رفتار تندتون در خیلی موارد باعث رنجش کاربرها میشه.
نکات مثبتو نگفتم که چاپلوسی بشه. چون من همیشه حرفمو رک میزنم حتی اگه به ضررم باشه.و نظرم اینه حرفی اگه زده میشه باید صادقانه باشه.
این مواردو نگفتم بخاطر بستن تاپیکی که ایجاد کرده بودم و لزومی هم نمیبینم بخواد باز بشه.این موارد ذهنیت بنده از شما تو مدتی که تو سایت عضوم هستش.