زمان کنونی: ۰۸ آذر ۱۴۰۳, ۱۱:۲۴ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

ارسال: #۷۵۴۶
۰۱ تیر ۱۳۹۲, ۱۰:۵۸ ب.ظ
RE: چه بحث خوشمزه ای
(۰۱ تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۰۰ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:  بعضیها بزبان اصلی ایلام واسه ام ایمیل یا پیام میفرستن و من چیزی ازش سر درنمیارم. نمیشه هم بدم کسی بخونه چون معلوم نیست تشکره ، اعتراضه ،........Cool

آقا فرداد منو بعنوان MA - manager assistant استخدام کن، ترجمه انواع زبان ها رو براتون انجام میدم. حقوق هم هی چی دادید خدا بده برکت.
بیمه هم نمیخوام. کردی هم یادت میدم. نظرت چیه؟ Big GrinTongue

-----------------------------------------------------------
چقدر غذاهای خوشمزه شما نام میبرید. والا خونه ما معمولا به این صورت هست: زمانی که سیب زمینی آب پز گذاشته میشه برای خوردن، مقداری خورده میشه و بیش از نصفش یه هفته تو یخچال باقی میمونه. بعد از یک هفته که رغبتی برای خوردن وجود نداره، طی یک فرایند کاملا طبیعی، تبدیل وضعیت میده به کوکو!!! (الان دقیقا می دونم به این جمله فکر می کنید. "انرژی، نه به وجود می‌آید و نه از بین می‌رود، بلکه تنها از حالتی به حالت دیگر تبدیل می‌شود" Big Grin ) بعد از اون هم تبدیلات دیگه ...
------------------------------------------------------------
این بیمارستان میلاد یه رستورانی داره Big GrinTongue غذاهاش ارزونن، اگه به اندازه کافی پول برای غذا ندارید برید اونجا یه وعده فقط سیر میشید. البته توجه نکنید دارید چی میخورید. فقط سیر شدن براتون مهم باشه.Big Grin

ای درد توام درمان در بستر ناکامی .... ای یاد توام مونس در گوشه تنهایی
در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم ... لطف آن چه تو اندیشی حکم آن چه تو فرمایی
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: sun-shine , SaMiRa.e , x86 , kati , GoodStudent67 , انرژی مثبت
ارسال: #۷۵۴۷
۰۱ تیر ۱۳۹۲, ۱۱:۰۸ ب.ظ
(۰۱ تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۸ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط:  چقدر غذاهای خوشمزه شما نام میبرید. والا خونه ما معمولا به این صورت هست: زمانی که سیب زمینی آب پز گذاشته میشه برای خوردن، مقداری خورده میشه و بیش از نصفش یه هفته تو یخچال باقی میمونه. بعد از یک هفته که رغبتی برای خوردن وجود نداره، طی یک فرایند کاملا طبیعی، تبدیل وضعیت میده به کوکو!!! (الان دقیقا می دونم به این جمله فکر می کنید. "انرژی، نه به وجود می‌آید و نه از بین می‌رود، بلکه تنها از حالتی به حالت دیگر تبدیل می‌شود" Big Grin ) بعد از اون هم تبدیلات دیگه ...
------------------------------------------------------------

چرخه غذایی تون خیلی جالب بود. کلی خندیدم
Big Grin Big GrinBig Grin
 سپاس‌گزاری شده توسط: x86
ارسال: #۷۵۴۸
۰۱ تیر ۱۳۹۲, ۱۱:۲۲ ب.ظ
(۰۱ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:  
(01 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۸ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط:  آقا فرداد منو بعنوان MA - manager assistant استخدام کن، ترجمه انواع زبان ها رو براتون انجام میدم. حقوق هم هی چی دادید خدا بده برکت.
بیمه هم نمیخوام. کردی هم یادت میدم. نظرت چیه؟ Big GrinTongue

حالا یه امتحان ازت بگیرم . اینو ازاد جان ترجمه کن :
"موضوع :قه در زانسن
سه لام وه هه ر چگ کوره خاصه ایلامه ..فقط خواسم بیوشم هه ر بژی هه رچگ ایلامیه وه هه رچگ مانشت نشینه…
--
"
اگه ناجوره بگو زود حذفش کنم.

موضوع : قدردانی.
سلام به همه پسرهای خوب ایلامی(از خانم ها حرفی به میان نیومده. ببخشید Big Grin .. فقط خواستم بگویم زنده باد هرچی ایلامیه و هرچی مانشت نشینه (منظور کوه مانشت باشه).

چی شد بلاخره استخدام میشیم؟ گزینش هم که شدیم!

سپاس‌گزاری شده توسط: Fardad-A , x86
ارسال: #۷۵۴۹
۰۱ تیر ۱۳۹۲, ۱۱:۴۱ ب.ظ
پس استخدامم دیگه. صندلی من کجاست؟
به قول فیلم بیگ بنگ : i am working with you.....i am not working for you Smile
هرچی خواستی بگو من خودم برات ترجمه میکنم. آموزشش در خواب هستتا Smile
تو تاپیک جک و طنز نوشته بود "یارو اومده گفته آموزش زبان در خواب، اخه لامصب ما تو بیداریمونم کارمون لنگ میمونه چ برسه به خواب. Smile "
آموزشش نیاز به همکاری داره که با توجه به شناختی که از شما دارم زمان ندارید. پس همون مترجم باشم کافیه.

سپاس‌گزاری شده توسط: kati , x86 , s.sadri
ارسال: #۷۵۵۰
۰۱ تیر ۱۳۹۲, ۱۱:۴۵ ب.ظ
به بعضیام باید گفت:

اگـــــه حس میکنــی خیلـــــــی بارتـــــه واستـــــــــ " گاری " بگیریــــــم

HeartTongue
 سپاس‌گزاری شده توسط: x86 , MarkLand
ارسال: #۷۵۵۱
۰۲ تیر ۱۳۹۲, ۱۲:۲۵ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۲ تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۸ ق.ظ، توسط انرژی مثبت.)
یه سری ویژگی های رخی از اقایون رو واقعا نمی دونم چیکار می شه کردUndecided مثلا ۶ ساعت براشون باید توضیح بدیم که برای این بیماری باید برن دکتر! حالا بعضی خانما از اون طرف بوم افتادن!! کارخونه سازنده قرصشون یا دوزش عوض بشه دیگه نمی خورنش! یا برای یه بیماری ۸ تا دکتر رو میرن Big GrinBig Grin از اقایون خواهشمندم در این مورد کمی حرف گوش کن باشن و کمتر خانمهای اطرافشون رو حرص بدن. والا واسه خودشون میگیم Smile با تشکر قبلی و بعدی..

پ.ن : ببخشید این بحث خوشمزه دوستان رو منحرف کردم Tongue

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود/لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند
 سپاس‌گزاری شده توسط: GoodStudent67 , narges_r , SaMiRa.e , maneshty , x86 , Andrew S.Tanenbaum
ارسال: #۷۵۵۲
۰۲ تیر ۱۳۹۲, ۱۰:۱۴ ق.ظ
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
همه آرزویم این است که ببینم از تو روئی * چه زیان تو را که من هم برسم به آرزوئی
 سپاس‌گزاری شده توسط: SaMiRa.e , kati , nina69
ارسال: #۷۵۵۳
۰۲ تیر ۱۳۹۲, ۱۱:۰۹ ق.ظ
بینا به چشمهایش شک میکند و می ایستد..!

نابینا به عصایش ایمان دارد ومیرود!

خدا آن حس ریبایی است که در تاریکی صحرا
زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت را
یکی مثل نسیم آرام میگوید
کنارت هستم ای زیبا، و دل آرام میگردد

سپاس‌گزاری شده توسط: SaMiRa.e , انرژی مثبت , x86 , GoodStudent67 , Pakzad , kati , good-wishes , simorghsimorgh , barca , Eternal , Abrekhoshhal
ارسال: #۷۵۵۴
۰۲ تیر ۱۳۹۲, ۱۱:۵۸ ق.ظ
(۰۲ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:  یه سری ویژگی های رخی از اقایون رو واقعا نمی دونم چیکار می شه کردUndecided مثلا ۶ ساعت براشون باید توضیح بدیم که برای این بیماری باید برن دکتر! حالا بعضی خانما از اون طرف بوم افتادن!! کارخونه سازنده قرصشون یا دوزش عوض بشه دیگه نمی خورنش! یا برای یه بیماری ۸ تا دکتر رو میرن Big GrinBig Grin از اقایون خواهشمندم در این مورد کمی حرف گوش کن باشن و کمتر خانمهای اطرافشون رو حرص بدن. والا واسه خودشون میگیم Smile با تشکر قبلی و بعدی..

پ.ن : ببخشید این بحث خوشمزه دوستان رو منحرف کردم Tongue

اتفاقا آقایون در خانواده ی ما برعکسن، همش دکترن، ولی خانم ها درد شدید هم بکشن نمیرن دکتر. Big Grin

الهی و خلّاقی و حِرزی و مَوئلــی اِلیکَ لَدَی الاِعسارِو الیُسرِ اَفزَعُ
 سپاس‌گزاری شده توسط: انرژی مثبت , x86 , Andrew S.Tanenbaum
ارسال: #۷۵۵۵
۰۲ تیر ۱۳۹۲, ۰۴:۴۳ ب.ظ
دیوار های دنیا بلند است و من گاهی دلم را پرت می کنم آن طرف دیوار ... مثل بچه بازیگوشی که توپ کوچکش را از سر شیطنت به خانه همسایه می اندازد ... گاهی دلم را پرت می کنم آن طرف دیوار ... آن طرف حیاط خانه خداست ... آن وقت هی در می زنم ... در می زنم .... در می زنم .... می گویم دلم افتاده توی حیاط شما ... می شود دلم را پس بدهید ؟!

کسی جوابم را نمی دهد ... کسی در را باز نمی کند ... ولی همیشه دستی دلم را می اندازد این طرف دیوار ... و من این بازی را دوست دارم ... همین که دلم پرت می شود این طرف دیوار ... همین که ...

من این بازی را ادامه می دهم و اینقدر دلم را پرت می کنم تا خسته شوند ... تا دیگر دلم را پس ندهند ... تا آن در را باز کنند و بگویند : بیا خودت دلت را بردار و برو ... آن وقت من می روم و دیگر هم بر نمی گردم...

(عرفان نظر آهاری)
 سپاس‌گزاری شده توسط: SaMiRa.e , GoodStudent67 , انرژی مثبت , پروفسور , kati , nina69 , ف.ش , atti joon
ارسال: #۷۵۵۶
۰۲ تیر ۱۳۹۲, ۰۸:۴۴ ب.ظ
خدایا احساس میکنم چند تا نشونه داری بهم میدی برای حاجت هام....
آخه یهویی مجلس جشن آقا(( حضرت علی اکبر)) پا گذاشتم... روز جوان هم بود کلی ذوق کردم... تو خونه داداشم بودم دیدم دارم از تنهایی میپوسیم به مامانمگفتم پاشو بریم امام زاده سرکوچشون... چون پنج شنبه بود گفتیم بریم زیارت و فاتحه.. اما دیدیم جشن میلاد حضرته علی اکبره و ما هم ۲ ساعت تو جشن ناخوانده بودیم... کلی هم دعا کردیم...
بعدش جشن میلاد امام زمان که امروز بود ، که بچه داداشم گفت بیا باهم بریم برای جایزه ای که مقام آورده بود بیا با هم بریم بگیریم.. منم باهاش رفتم اما تو مدرسه نبود . رفتم تو تکیه(( قمر بنی هاشم)) !! پا گذاشتم اونجا و ۲ ساعتی بودم و جشن میلاد(( امام زمان)) هم گرفتند...
موقع برگشت سرم گیج میرفت تو راه و متوجه شدم فشارم بالا پایین میره... تا اینکه رفتم بهداشت محله... اونجا نشستم.. تا نوبتم شه.. داشتم به حاجت خودم و آرزوم فکر میکردم... که یهو دیدم جلوم گلدسته امام زاده ای که توش جشن میلاد حضرت علی اکبر رو گرفتند داره رو به روم برق میزنه.... از تو پنجره باز اتاق بهداشت.....
بعدش غروب شد...دوباره همراه مداح که جشن میلاد امام زمان داشت ..منم رفتم....
یا خداااااااااا شما رو قسمت میدم ... یا معصومین یا امام زمان شما رو به جان مادرت زهرا قسم.... حاجت دل همه رو که به صلاحشونه روا کن.... مریضا اونایی که نازان... اونایی که خونه ندارن...اونایی که مال ندارن...ا.نایی که کار ندارن...همه و همه... حاجت دل منم بده.... حاجت دلم خیره.... یا امام زمان اومدم اینجا نوشتم که بدونید من حاجتمو روا شده میدونم... نزد خدا واسطه من شین... نوشتم تا بدونید من حاجتمو گرفته شده میدونم ..آبرومو نبرید تو این تایپیک.... بزارید من وقتی حاجت گرفتم این نوشته رو نقل قول کنم..... و با افتخار و شادی بگم آقا حاجتمو داده..... شادی من بهتر از غمگین بودنم نیس خدا؟؟؟ خدایا ....... نذرای زیادی کردم برای قبولی حاجتم یکیش اینه که کسی رو که دستش تنگه و تا به حال قسمت نشده بره زیارت آقا امام رضا..آرزوی پابوسی آقا امام رضا رو داره من کمک هزینه ای رو بهش بدم اگه آقا قبول کنه و واسطه ای بشم تا بره پابوس اما رضا.... پس از الان دنبال یکی باشید که همچین موردی باشه......

[تصویر:  salavat14saqeb.ir_.jpg]
 سپاس‌گزاری شده توسط: Aurora , تینا , SaMiRa.e , انرژی مثبت , kati , MoonRise , ماه بانو , shima_24 , GoodStudent67 , IT.setareh91 , atti joon
ارسال: #۷۵۵۷
۰۲ تیر ۱۳۹۲, ۱۱:۳۴ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۲ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ب.ظ، توسط nina69.)
(۰۲ تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۴۴ ب.ظ)sahar121 نوشته شده توسط:  یا خداااااااااا شما رو قسمت میدم
ایشالله حاجت روا بشی

نمیدونم
چرا این روزا حس میکنم مانشت یه جوریی شده
حس غربت میکنم
چرااز بچه های قدیمی خبری نیست
دلم پوسید

چقدر دیر متوجه میشویم که زندگی یعنی همان روزهایی

که زود گذشتن ان را ارزو میکردیم
 سپاس‌گزاری شده توسط: shima_24 , yasemi , sahar121 , kati , maneshty
ارسال: #۷۵۵۸
۰۳ تیر ۱۳۹۲, ۰۳:۰۳ ق.ظ
دانستن و حتی فهمیدن نسبی است. می توان به جرات گفت آنکه مدعی است همه چیز را می داند و برای هر پرسشی ،پاسخی خام دارد، نادان است.(دکتر شریعتی)

قدر لحظه ها را بدان!
زمانی می رسد که تو دیگر قادر نیستی بگویی جبران می کنم...
 سپاس‌گزاری شده توسط: SaMiRa.e , LORD0098 , انرژی مثبت , GoodStudent67 , nina69 , kati
ارسال: #۷۵۵۹
۰۳ تیر ۱۳۹۲, ۰۹:۴۳ ق.ظ
یّد علی خان در کتاب شریف «الکلم الطیّب» می‌گوید: این دعای ارزشمندی است از امام زمان(ع) برای کسی که چیزی ازاو ضایع گشته یا حاجتی دارد؛ بنابراین شخصی که خواسته یا مشکل مهمّی دارد، باید این دعا را بسیار بخواند:

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحیمِ.

«أنْتَ اللهُ الَّذی لٰا إلٰهَ إلّا أنْتَ، مُبْـدِئُ الْخَلْقِ وَمُعیدُهُمْ وَأنْتَ اللهُ الَّذی لٰا إلٰهَ إلّا أنْتَ، مُدَبِّـرُ الْاُمُورِ، وَ بٰاعِثُ مَنْ فِی الْقُبُورِ، وَ أنْتَ اللهُ الَّذی لٰا إلٰهَ إلّا أنْتَ الْقٰابِضُ الْبٰاسِطُ، وَ أنْتَ الله الَّذی لٰا إلٰهَ إلّا أنْتَ، وٰارِثُ الْأرْضِ وَمَنْ عَلَیْهٰا. أسْئَلُکَ بِاسْمِکَ الَّذی إذٰا دُعیتَ بِهِ أجَبْتَ، وَإذٰا سُئِلْتَ بِهِ أعْطَیْتَ وَ أسْئَلُکَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ أهْلِ بَیْتِهِ، وَ بِحَقِّهِمُ الَّذی أوْجَبْتَهُ عَلیٰ نَفْسِکَ أنْ تُصَلِّیَ عَلیٰ مُحَمَّدٍ وَ ٰالِ مُحَمَّدٍ، وَ أنْ‌ تَقْضِیَ لی حٰاجَتی، السّاعَةَ السّاعَةَ، یٰا سَیِّدٰاهُ، یٰا مَوْلٰاهُ، یٰا غِیٰاثٰاهُ، أسْئَلُکَ بِکُلِّ اسْمٍ سَمَّیْتَهُ بِهِ نَفْسَکَ، وَاسْتَأْثَرْتَ بِهِ فی عِلْمِ الْغَیْبِ عِنْدَکَ أنْ تُصَلِّیَ عَلیٰ مُحَمَّدٍ وَ ٰالِ مُحَمَّدٍ، وَ أنْ تُعَجِّلَ خَلٰاصَنٰا مِنْ هٰذِهِ الشِّدَّةِ، یٰا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَالْأبْصٰار، یٰا سَمیعَ الدُّعٰآءِ،‌إنَّکَ عَلیٰ کُلِّ شَیْءٍ قَدیرٌ، بِرَحْمَتِکَ یٰا أرْحَمَ الرّاحِمین؛

به نام خداوند بخشندة مهربان

تو آن خدایی هستی که جز تو معبودی نیست؛ آغازگر و بازگردانندة آفریدگان هستی و تویی آن خدایی که جز تو معبودی نیست؛ تدبیر کنندة کارها هستی و هر که را در قبرهاست، برمی‌انگیزی؛ تو همان خدای یکتایی هستی که جز تو معبودی نیست؛ تنگ گیرنده و گسترانندة هستی و تو آن، خدایی هستی که جز تو معبودی نیست و وارث زمین و ساکنان آن هستی. از تو درخواست می‌کنم به واسطة نامت که هرگاه بدان خوانده شدی، پاسخ دادی و هرگاه بدان وسیله از تو درخواست شده، عطا کردی و به حقّ محمّد و اهل بیت او و به واسطة حقّی که برای ایشان بر خود واجب ساخته‌ای. از تو درخواست می‌کنم تا بر محمّد و آل محمّد درود بفرستی و حاجتم را برآورده سازی؛ همین ساعت، همین ساعت ای آقای من؛ ای مولای من؛ ای فریادرس من؛ از تو می‌خواهم به واسطة تمامی نام‌هایی که خویشتن را بدان نامیده‌ای و آن را در دانش پنهانیت نزد خود نگه داشته‌ای؛ که بر محمّد و آل محمّد درود بفرستی و در رهایی ما از این گرفتاری و سختی شتاب کنی. ای دگرگون‌کنندة دل‌ها و چشم‌ها؛ ای شنوای دعا؛ به راستی که تو بر هر چیزی توانا هستی؛ به واسطة رحمتت ای مهربان‌ترین مهربانان».

[تصویر:  salavat14saqeb.ir_.jpg]
 سپاس‌گزاری شده توسط: انرژی مثبت , SaMiRa.e , GoodStudent67 , nina69 , kati , blackhalo1989
ارسال: #۷۵۶۰
۰۳ تیر ۱۳۹۲, ۱۰:۵۲ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳ تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ ب.ظ، توسط good-wishes.)
سلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ام Smile
من امروز خیلی خوشحالم Smile امروز هم عیده امام زمان هستSmile هم مهمترین اتفاق زندگی من مقارن این عید هستSmile هم عزیز ترین دوستم تا یک ساعت پیش خونمون بود Smile هم ...
بعد از یکسال دوری ۲ روز پیش دوستم و خانواده اش آمدن استان ما و من خیلی خوشحالم که اومدن خونه ما و دوباره دیدمش. دلم براش تنگ شده بود. پارسال شب نیمه شعبان همین دوستم زنگ زد گفت آماده شو برا احیا شب نیمه شعبان بریم حرم امام رضا (ع) بهترین هدیه بود برام. جاتون خالی خیلی خوب بود تا صبح اونجا بودیم. مراسم مناجات شعبانیه بود ...
آخیـــــــــــ بعد یکسال دوباره در چنین شبی پیش هم بودیم . هرچند از خستگی احیا نکردیم اما از دیدن دوستم خیلی خوشحال شدم
ولی الان رفتن دیگه . اما من هنوز لبریز شادی ام و این شادی رو با شما تقسیم می کنم Smile

پانویس : الان (یعنی دقیقا ۱۲ ساعت بعد از ایجاد این ارسال) یاد آمده که این خاطره مربوط به ۲ سال پیشه !!! نمی دونم چرا فکر کردم پارسال با هم رفتیم حرم . خلاصه اصلاح می کنم Big Grin
 سپاس‌گزاری شده توسط: انرژی مثبت , GoodStudent67 , nina69 , kati , Eternal

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۰,۴۷۱ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) morweb ۲,۶۹۵ ۷۴۸,۶۷۴ ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: gogooli
  انخاب مسیر آینده ؟ آینده دکترا چه خواهد شد ؟ shivap ۱۰ ۱۱,۳۸۴ ۰۲ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: WILL
  سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. فرید ۹۰۷ ۲۶۸,۷۵۹ ۲۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Bache Mosbat
  اگر داده ها در هر بار به طور مساوی تقسیم شود حداکثر عمق درختی log n خواهد شد؟ post98 ۱ ۳,۴۵۰ ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ahrmb
  اینترنت در آینده ناپدید خواهد شد hnarghani ۰ ۳,۵۳۹ ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: hnarghani
  اختلالی که زندگی شما را نابود خواهد کردشک و بدبینی ناشی از اختلال شخصیت پارانویید( morweb ۰ ۳,۵۵۹ ۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: morweb
  تعداد سوالات دروس تخصصی کامپیوتر تغییر خواهد کرد؟؟؟ Denize ۱۸ ۱۹,۵۸۷ ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shovaliehsiah
Question لطفا تجربیات خود را در مورد نوشتن سمینار و پایان نامه بگویید Potential ۲۴ ۲۲,۶۸۱ ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: انرژی مثبت
  یک موضوع جدّی که اگه دقت نکنیم، مایه‌ی سرافکندگی ما در قیامت خواهد بود silver_0255 ۸ ۸,۲۷۵ ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: silver_0255

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close