(۰۸ فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۲۳ ق.ظ)sahar121 نوشته شده توسط: خوب معلومه زن یا مرد باید همون ویژگی زن یا مرد رو داشته باشند...الان مثلا این چه حرفی بود که زدید؟
این حرف به خاطر تاپیک دوستمون بود که گفتن باکسی ازدواج کنی که بیشتراز خودت مردتر باشه
(۰۸ فروردین ۱۳۹۲ ۰۴:۴۹ ق.ظ)teacherpc نوشته شده توسط: باکسی ازدواج کنی که بیشتراز خودت مردتر باشه دخترهای این دوره زمون همشون ۷ ساله هستن بلااستثنا
البته حرفهای زیبایی زدند اکثرش درسته و ممنونم ازشون
(۰۸ فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۲۳ ق.ظ)sahar121 نوشته شده توسط: شما انگار خیلی دیدتون منفی شده نسبت به خانمها
نه دیدم خیلی مثبت هست
(۰۸ فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۲۳ ق.ظ)sahar121 نوشته شده توسط: من اول باید ظاهر طرف ببینم ،تا بدونم به دلم میشینه...
این حرف یه بهونه هست واسه بعضیا حتی سن هم مهم نیست فقط دست طرفشون به جایی برسه کافیه
سه تا ویژگی هر کسی داره اخلاق -زیبایی-ایمان
بررسی هام نشون داده که رابطه مستقیمی بین زیبایی و اخلاق هست
یکی از دوستام میگفت در مورد قد هم نکته های جالبی میگفت که اینجا نمیگم چون ممکنه برخی دوستان برداشت بد کنن
خاستگاری خانومی که کارمندم رفتم با چند تا سوال ساده مشخص شد اخلاق نداره پیش خودم گفتم فکر میکردم چون زیبایی نداره متواضعتر باشه ولی نمیدونم چرا
وقتی که از سوالات من طفره میرفت و حوصله جواب دادن نداشت
دوستی داشتم که الان متاهله بهم میگه من زنم نه اخلاق داره نه زیبایی دلم به هیچیش خوش نیست
منم خودم مذهبیم اوایل خیلی دوست داشتم مذهبی باشه طرفم ولی تا حالا هرچی ادم مذهبی خورده به پستم همه مغرورن و پرادعا (البته از لحاظ درسی نه قضیه برعکسه خانومهای مذهبی بیشتر به دوستاشون کمک میکنن
(۰۶ فروردین ۱۳۹۲ ۱۱:۵۴ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: حرفی که این آقای دکتر میزد این بود که آدما هر روز در حال تغییر هستن...
خیلی نکته زیباییه ممنون