سلام.
پیشنهاد می کنم تو این روزها این جملات رو با خودتون مرور کنید البته با تمرکز چند ثانیه بهش فکر کنید ببینید چه انرژی و آرمشی بهتون میده .
بی شک همه می دونیم اونی که ما رو خلق کرده دفترچه راهنمای ما (قرآن کریم) و مفسر این دفترچه (۱۴معصوم) رو هم در اختیارمون گذاشته ، ابتدا به چند آیه از این کتاب الهی اشاره می کنم :
+++ بسم الله الرحمن الرحیم : آغاز می کنم به نام خداوند بخشاینده مهربان
+++ الا بذکرالله تطمئن القلوب : دل آرام گیرد به یاد خدا
+++ الا ان اولیاء الله لاخوف علیهم و لاهم یحزنون : همانا دوستان خدا نه اندوهی از وقایع گذشته دارند و نه ترسی از حوادث آینده .(سوره یونس - آیه ۶۲)
واقعا این آیه فوق العاده هست . یعنی همین الان اگه ادعا داریم با خدا دوستیم دیگه نه باید حسرت گذشته رو بخوریم نه نگران باشیم سر جلسه چی میشه و بعدش چه خواهد شد. خدا (بلاتشبیه) مثل یک مربی ژیمناستیک هست که بهت میگه بپر و تو می پری چون مطمئنی او زیر کمرت رو گرفته .
+++ بیده الخیر و هو علی کل شیء قدیر : خیر همه امور در دست خداوند است و او بر هر چیز تواناست . (دعایى را که حضرت جبرئیل براى حضرت عیسى علیه السلام از جانب حق تعالى هدیه آورده - از اعمال ماه ذی الحجه) من در یک شرایط غیر قابل تحمل قرار داشتم و تنها جمله ای که من رو آرام می کرد این دعا بود که مطمئنم می کرد خیر در پیشه.
چند جمله هم هست که از جاهای مختلف جمع آوری کردم بعضیهاشم به زبان خودمه.سعی کردم اونایی رو بذارم که بیشتر به درد این روزا می خوره. امیدوارم به دردتون بخوره
+ من می توانم +
+ من می توانم به کمک خدایی که به من نیرو می بخشد به انجام هر کاری موفق شوم +
+ خدا مرا دوست دارد و به کمک می کند +
+ من به خدا اعتماد دارم. خدا در وجود من است . پس من به خودم اعتماد می کنم +
+ دری بسته شود ، درهایی گشوده می شود +
+ خدا به من اعتماد دارد که این همه نعمتهایش را به من بخشیده . پس من هم به خودم اعتماد می کنم +
+ من جاذب همه خوبیها هستم +
+ من برای رسیدن به موفقیت آماده هستم +
+ ذهن من آینده روشن مرا ترسیم می کند +
+ مهم نیست دیگران در مورد من چه فکر می کنند . من به جای فکر کردن به ایشان و افکارشان با لبخندی از کنارشان عبور می کنم +
+ من فقط به هدف خودم نگاه می کنم +
+ قدرت خلاقیت من همواره ایده ها و ابتکارات جدید به ذهن من می رساند +
+ من بر روان و سرنوشت خودم مسلط هستم +
+ من سوار بر موج هستم اما در کشتی قدرتمندی که سکانش به دست خودم است +
+ هیچ کس و هیچ چیز نمی تواند آرامش مرا برهم بزند +
+ چیزی برای ترسیدن وجود ندارد +
+ هیچ چیز مانع پیشرفت سریع من نخواهد شد +
+ خدا مرا می بیند . خدا مرا دوست دارد . خدا را رها نمی کند +
+ من سرشار از انرژی مثبت هستم +
+ در آنچه برای من اتفاق می افتد حتما خیری نهفته است +
+ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
از خدا می خوام آرامش رو مثل خون تو رگهاتون جاری کنه تا بتونید از تلاشی که کردید نتیجه بگیرید . یادتون باشه جز خیر در پیش نیست.
آرامش آن است که یقین داری در هر قدم ، دست تو در دستان گرم خداوند است