(۰۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۳۵ ب.ظ)yasemi نوشته شده توسط: برام دعا کنید.
همیشه تلاش برای بدست آوردن اونچه که میخوایم نتیجه میده.همه ما(نه فقط شما)دردها و آرزوها و خواسته هایی داریم و گاهی توی یک شرایطی قرار میگیریم که خیلی تحملش سخته.به نظرتون تنها کسی که میتونه کمکمون کنه کیه؟امیدتون رو از دست ندید
من همیشه وقتی توی شرایط غیر قابل تحمل و بغرنجی قرار میگیرم و واقعا امیدم ناامید میشه دعای فرج امام زمان رو میخونم یا بالاخره یه جورایی توسل و توکل میکنم، باور کنید هر وقت این کارها رو کردم به شکل معجزه آسای و راحتی مسئله ام حل شده.
جوان نباید از زندگیش ناامید بشه.همیشه یه راهی هست همیشه...
به نظر من شرایط سخت و تنگناها و مصائب توی یک مقاطعی از زندگی برای همه هست . فقط باید بهتر باهاش کنار بیایم و برخورد کنیم و برای بهبودش تلاش کنیم
(۰۳ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۷ ق.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: همیشه تلاش برای بدست آوردن اونچه که میخوایم نتیجه میده.
الان که خودم این حرف رو زدم گفتم نکنه برداشت نادرستی بشه ازش.منظورم اینه که زود ناامید نشیم.و اگر یه چیزی رو بدست نیاوردیم چیزهای بهتری هست.منظورم این نیست که فقط و فقط یک هدف رو بخوایم و تنها برای بدست اوردن اون تلاش کنیم چون در این صورت فشار زیادی بهمون میاد.باید یکم منعطف تر باشیم.
در قران گفته:"ان مع العصر یسری فان مع العسر یسری" دوبار هم تکرار کرده و جمله دوم یه جور تاکید بیشتر همراهش هست تا مطمئن کنه!(البته این تفسیر خودم بودم
)
در ناامیدی بسی امید است/پایان شب سیه سپید است