(۰۸ دى ۱۳۸۹ ۱۲:۵۹ ق.ظ)javadjj نوشته شده توسط: نه دکتر جان ما که وسعمون در این شرایط به پارسه نمیرسه همون تسلط سنجش رو شرکت می کنیم.فقط از تنظیم وقتش استفاده میکنم از سال قبل که توو نصیر شرکت کردم کلا دیگه اعتقادی به این کنکور های ازمایشی ندارم.انشا الله سال دیگه کنکور ازمایشی مانشت رو راه بندازیم!!!! همه میان مانشت و بعدش پارسه باید بیاد سهام شما رو بخره......
حالا یکی از دوستای من که سال اولشه برق شرکت میکنه میگه بیا سنجش استادای طراح سوالش همون استادای طراح اصلی هستند؟؟؟!!!! در نظر بگیرید اینجوری باشه.در ضمن حالا دیگه پارسه تک مرحله نمیشه
اتفاقاً مدتیه به آزمون آزمایشی مانشت فکر میکنم. اما مشکلات زیادی وجود داره و هنوز نتونستم رفعشون کنم. یکی اینکه باید سوالات استاندارد طرح بشه و مثل برخی از موسسات سوالات غلط و مندرآوردی توش نباشه. یکی دیگه بحثهای مربوط به اجرای طرح هست.
اگه بشه یه سیستم طراحی کرد که همه فرآیند برخط بشه عالی میشه. یعنی ثبتنام اینترنتی، ارسال سوال و برگزاری آزمون اینترنتی باشه.
مثلاً طراحهای سوال در صورتی که سوالشون تایید شد و برای یه کنکور آزمایشی انتخاب شد به ازای تعداد سوالهای تایید شده مزد دریافت کنند و کارهای عجیب غریبی از این شکل.
سیستم بر خط در یک زمان خاص برای کاربران فعال شده و اجازه پاسخ به سوالات رو بده. کارنامه رو دقیقاً بعد از پایان کنکور روی سایت قرار بده. تخمین رتبه بزنه و ....
فکر میکنم بشه یه سری کارها رو بشه انجام داد. اما وقت میخواد و هزینه!!