من در مورد پارسه از چند نفر از دوستان نظر خواستم به نتایج زیر رسیدم:
۱- بیشتر بچهها معتقد بودن بیشترین جامعه آماری رو داره.
۲- هزینه از همه بیشتره .
۳- برای کسی مثل من که چند سالی از حال وهوای درس جدا بودم شاید به دلیل شبیه سازی یه رقابت واقعی خوب باشه.(به خاطر تعداد زیاد - راستش یه دوستی از بچه های همین جا پارسال نصیر بودش
می گفت رتبه اش ۱ هم میشده اما سراسری ۸۰۰ شده جامعه آماریش خیلی کم بوده)
۴- باید بدانیم که امکان این هست که امسال هم سوالا زیاد استاندارد نباشن (اما به گفته بعضی بچهها چون بحث بیمه تحصیلی در پارسه امسال فرق کرده باید سوالا استانداردتر باشه)
۵-یکی از بزرگترین دلائل برام این بودش که اکثر دوستانی که ازشون نظر خواستم نظرشون مساعد بود وکسی بهم بد نگفت.
اما با توجه به قیمت بالایش شاید اگه قرار نباشه با برنامه اش پیش بریم و از آزمونا عقب بمونیم شرکت در اون زیاد عاقلانه نباشه اما اگه بخوام بعد از پارسه گزینه بعدی رو انتخاب کنم آزمون تسلط هستش
چون به نظرم تقسیم بندی اون هم بدنیس و قیمتش هم به صرفه است ۹۰ تومن برای ۴ تا آزمون . از اونجایی که هم قیمتش مناسبه وهم مال سازمان سنجش هست بد نباشه اینم بگم که هنوز ثبت نام نکردم وتا آخر این هفته بالاخره تصمیم رو میگیرم اما الان بین پارسه وتسلط شناورم اما بیشتر مایل به پارسه هستم این نظر سنجی به نظرم خوبه منتظر جواب دیگر دوستان هم میشم تا ببینم چی میشه .
امروز دارم می رم پارسه یه سر و گوشی آب بدم امدم یه گزارش ازش میدم .
.........................................................................................................................
البته دوستان باید این رو هم بدونن که کنکور آزمایشی هر جایی که شرکت می کنن هدفشون تمرین برای کنکور باشه مثلا:
۱- در همین کنکور های ازمایشی تمرین کنیم که سوالاتی که مطمئن نیستیم نزنیم
۲- وقت رو تنظیم کنیم .
۳- به نظر من حتی اگه زیاد هم مسلط نیستیم به نظرم تمرین کنیم که خودمون رو مجبور کنیم که تمام ساعت رو بشینیم روی صندلی مخصوصا برای خانمها به خاطر نوع پوشششون .
۴- از همین کنکورها اینکه مثلا از دروس مشترک شروع کنیم یا ریاضیها هم می تونیم تمرین کنیم .
و......دوستان هم که تجربه دارن اگه چیزی به ذهنشون رسید بگن .
..........................................................................................................................
به عنوان نکته آخر اینکه اگه آزمونای پارسه رو شرکت کردید خواهشا اگه نمی خواید بد بخت بشید جزوه های پارسه رو بی خیال بشید البته نه همشون بعضیها واقعا جز بهترین هاهستش تو همین سایت گفته شده اما مطمئنن می تونم بگم که بی خیال جزوات نامور بشین (معماری -منطقی وگسسته )چون واقعا به مدرک مهندسی که گرفتین شک می کنید