(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۷:۳۹ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: اگه به عکس دقت کنید یه سرم به رگ گردن این طفل معصوم زدند.میدونید چرا ؟ چون اونقدر به رگهاشون سرم و مواد شیمی درمانی وصل میکنند که دیگه رگهای دست نمیکشه،بعد میزنن به پاهاشون، بعد هم اگر نکشید نوبت گردنه.واونقدر کم خون و از بین رفته میشن که اگر سوزن توی رگ گردن بره اصلا خون هم فوران نمیکنه.
دقیقا... کلا شیمی درمانی باعث میشه رگ ها خشک بشه، اصلا بعد از ۲، ۳ بار شیمی درمانی، رگ دست دیگه پیدا نمیشه... چه قبلا سوزنی بهش وصل بوده باشه چه نباشه!
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۲۱ ب.ظ)SaMiRa63 نوشته شده توسط: من از نزدیک دیدم تنها چیزی که میتونم بگم دعای سلامتی برا همشونه ( البته اونایی که هنوز به مرحله پیشرفته نرسیدن )
خدایا ........
من هم از نزدیک باهاشون روبرو بودم. میخواستم فقط بگم مرحله ی پیشرفته هم میتونه قابل درمان باشه! به ما گفته بودند حداکثر ۲ هفته مهلت داره! (یعنی تا این حد پیشرفته بود!) گفته بودند: ما حالا شیمی درمانی میکنیم ولی امیدی نداریم، این کار رو هم انجام میدیم چون بگیم حداکثر تلاشمون رو کردیم! خدا را شکر الان ۶ سال گذشته و هنوز خبری از سلول های سرطانی نیست... واقعا خدا را ۱۰۰ هزار مرتبه شکر...
همیشه امید هست، حتی در مرحله ی پیشرفته...