(۰۹ فروردین ۱۳۹۱ ۰۸:۲۴ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: (09 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ ق.ظ)aatwo نوشته شده توسط: انوشه انصاری اولین زن ایرانی است که به فضا رفت
ایشون هم شخصیت مورد علاقه من هستند
تا جایی که من می دونم ایشون اولین توریست فضایی بودن. یعنی ۲۰ میلیون دلار داشتن بدن برن فضا. شاید دوستان برای این منفی دادن.
جدای از این حرفها. منفی و مثبت گرفتن انقدر قضیه ی مهمی نیست که انقدر به خاطرش اعصاب می ذارین.
هر چی باشه اولین زن فضا نورده ایرانیه
انوشه انصاری در سال ۱۳۴۶ خورشیدی، در ایران به دنیا آمد. تا سن ۱۶ سالگی در وطن زیست و سپس به همراه خانوادهاش به ایالات متحده آمریکا هجرت کرد. سالهای پایانی دبیرستان را در آن کشور گذراند و سپس برای اخذ مدرک کارشناسی در رشته مهندس الکترونیک و علوم کامپیوتر وارد دانشگاه جرج میسون شد. انوشه بعد از پایان موفقیتآمیز دوره لیسانس برای کسب مدرک فوقلیسانس خود وارد دانشگاه جرج واشنگتن شد و مطالعات خود را در این دانشگاه ادامه داد. پس از اخذ مدرک کارشناسی ارشد در رشته مهندسی الکترونیک، انوشه برای کار به سراغ شرکتهایی چون MCI و COMSAT رفت و پروژههای موفقیتآمیزی را در آن شرکتها به سرانجام رساند. او چندین مقاله و دو پاتنت برای کار روی "عملگرهای اتوماتیک" و "گرههای یک شبکه بیسیم" دارد.او در حال حاضر مشغول طی کردن دورهای در دانشگاه سوئینبورن میباشد تا بتواند دومین مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته ستارهشناسی دریافت کند.
در سال ۱۹۹۴ میلادی مطابق با ۱۳۷۲ خورشیدی، انوشه به همراه همسرش حمید و برادر همسرش امیر انصاری شرکتی به نام تلهکام تکنولوژی (TTI) را در تگزاس پایهگذاری کردند.
این شرکت تأمینکننده تجهیزات مورد نیاز شبکههای کامپیوتری بود. این شرکت در سال ۲۰۰۰ توسط سونوز نتورک خریداری شد. انوشه انصاری در سال ۲۰۰۰ جایزه نخست کارآفرینی ملی ایالات متحده آمریکا را به دست آورد. در سال ۲۰۰۱ مجله فورچیون انوشه را در لیست تاجران موفق ثبت کرد.
بعد از فروش کمپانی TTI انوشه و همسرش شرکت دیگری به نام پرودی(Prodea) را پایهگذاری کردند. انوشه مدیر عامل و رئیس این شرکت است. این شرکت با مشارکت شرکت ماجراجوییهای فضایی و آژانس فضایی فدراسیون روسیه، طرحی را جهت ایجاد ناوگانی از فضاپیماهای تجاری برای اعزام گردشگران فضایی به ارتفاعات زیرمداری در دست اجرا دارد. "کاشف ماجراجوی فضا" نام مناسبی برای این کشتی فضایی به نظر میرسد که قرار است قادر به حمل ۵ مسافر به ارتفاعات زیرمداری باشد تا مسافران خوشبخت بتوانند گردی سیاره زمین و سیاهی فضا را برای دقایقی نظارهگر باشند. این فضاپیما قرار است با یک هواپیمای مخصوص تا ارتفاعی بالا برده شود و سپس برای دستیابی به ارتفاعات بیشتر از هواپیما جدا شده و موتورهای قدرتمند خود را روشن نماید. این هواپیما از فرودگاه فضایی که به احتمال زیاد در رأسالخیمه واقع در کشور امارات متحده عربی ساخته میشود، پرواز خواهد کرد.
انوشه از دوران نوجوانی به فضانوردی علاقمند بود و رؤیای سفر به فضا را در سر میپروراند. علاقه فراوان او سرانجام زمانی به بار نشست که فعالیتهای اقتصادی انوشه و همسرش ثروت فراوانی برای آنها به بار آورده بود. در سال ۲۰۰۴ میلادی مطابق با ۱۳۸۳ خورشیدی، خانواده انصاری (انوشه و برادر همسرش، امیر انصاری) ۱۰ میلیون دلار جایزه برای نخستین پرواز فضایی غیردولتی اختصاص دادند. این سفر میبایستی توسط یک فضاپیمای قابل بازیابی انجام میشد که قادر باشد حداقل سه نفر را به ارتفاعی بیش از ۱۰۰ کیلومتر از سطح متوسط زمین (خط کارمن) رسانده و مجدداً به زمین بازگرداند. فضاپیما باید طوری طراحی میشد که در طی دو هفته بعد از نخستین پرواز موفقیتآمیز، قادر به تکرار آن باشد. «جایزه انصاری ایکس» در نهایت به فضاپیمای کوچک «اسپیس شیپ وان» با طراحی خلاقانه برت روتان تعلق گرفت.