(۱۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۵۸ ب.ظ)a i نوشته شده توسط: شما دوست داری آدم خوبی باشی ولی باور کن اگه تو زندگی امامان معصوم یه سرک بکشیم و نکات زندگی اونها رو نگاه کنیم .......... بابا من حوصله اوین رفتن ندارم.
این واقعا موضوع خوشحال کننده ای نیست...
که ما رفته رفته به جایی رسیدیم که چیزی میگیم که خودمون میدونیم حقیقت نداره
حوصله اوین رفتن ندارید یا حوصله بحث ندارید؟
توی دانشگاه، توی جلسه رسمی که بسیج گذاشته، طرف بلند شده با ذکر نام شروع کرده تمام اعتقاد ما رو کوبیده... از اوین نمیترسه
توی تاکسی راننده که من رو نمیشناسه شروع کرده به فحش به اعتقادای من... از اوین نمیترسه
توی اینترنت خواستی لینکش رو میدم، در مورد ذات مقدس خدا هم هرچی خواستن می نویسن، توهین های بی حد به اعتقادهای سیاسی ما که جای خود داره... از اوین نمیترسن
باور کنم شما فکر می کنید اگه توی این انجمن پست ضد امام خامنه ای بذارید برای شما دردسر میشه؟ امیدوارم واقعا اینطور فکر کنید و خلاف فکر خودتون پست نداده باشید
اگه فکر میکنید توی زندگی ایشون چیزی دیدید که خلاف زندگی ائمه ست، خوشحال میشم با استدلال و منطق من رو هم مطلع کنید
همون طور که با استدلال به ایشون اعتقاد پیدا کردم، مطمئن باش با استدلال درست شما میتونم نظرم رو کامل عوض کنم
خوشحال میشم من رو قابل بدونید و سعی کنید من رو آگاه کنید
پیام خصوصی به من بدید، نه پاسخ توی بحث؛ نه به خاطر اوین، به خاطر این که بحث سیاسی توی جمع اعصاب مردم رو خورد میکنه