(۱۴ مهر ۱۳۹۹ ۰۴:۲۶ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: این اصطلاح نژادپرستانه یا حداقل توهینآمیز هست. شاید بگید توصیفی از چشمِ کوچیکشون هست، پس بقیه هم به خودشون اجازه بدن ایرانیها رو دماغبادمجونی خطاب کنند.
اولا که متشکرم که بنده رو مخاطب قرار دادی. مخصوصا که یه مدتیه که بادوم تلخ مانشت شدیم و تنها و به قول معروف خود گویم و خود خندم.
بعدشم مدیر ارشد شدنت رو تبریک میگم. البته از نظر اخلاقی جایگاهش رو مطلقا نداری یعنی اخلاق مدیریتت کاملا صفره اما تعهد و زکاوتت خیلی خوبه.
یادم نمیره پارسال در مورد یک مسئله ای بهت پیام خصوصی دادم و شما با جزئیات کامل و موشکافانه همه چیز رو برام روشن کردی. بخاطرش مدیونم بهت. اگه فرصتی پیش بیاد در دنیای واقعی دوست دارم لطفت رو جبران کنم.
در مورد چشم بادومی هم ، آقا جان ! برادر عزیز! قضیه به اون عام بودنی که شما میگی نیست. هر نوع بیان خصوصیات خاص توهین نیست مگر اینکه به قصد توهین یا تحقیر باشه. توی همین آمریکا سیاه پوستان خودشون به خودشون میگن جامعه سیاه پوستان آمریکا اینا به خودشون توهین میکنن؟ یا مثلا ما به خودمون میگیم اقلیت دینی. داریم به خودمون توهین میکنیم؟ یا ژاپنی ها به خودشون میگن نژاد زرد. این قضیه در شرایطی نژاد پرستیه که به قصد اهانت باشه در شرایطی که شائبه تحقیر آمیز بودن توش باشه مثل کاری که بازیکن پرسپولیس کرد. گل زد بعد رفت اون کار رو کرد که البته میدونیم برای برادرزادش بوده و این حرفا که کاری نداریم. اما ذکر خصوصیات خاص یک ملت به خودی خود اهانت نیست. همین دماغ بادمجونی هم که میفرمایید مادر من بچه که بودم بارها بهم میگفت قربون اون دماغ بادمجونیت بشم که بعید میدونم نیت نژاد پرستی داشته بوده!
بعدشم یه نکته بگم. معیارهای عام برای زیبایی های ظاهری یک مسئله هست که شامل مرور زمان میشه. یعنی یک خصوصیت ظاهری الان همه به نظرشون خوبه صد سال دیگه بد میشه. مثلا خوندم یه جایی شخصی در مورد زنان حرمسرای شاه قاجار اینجور تعریف و تمجید کرده بود که زنان حرمسرا به قدری فربه بودنه که به زحمت سر پا می ایستادند. دماغ بزرگ هم هنوز هم در ...(نگم بهتره نکنه یکی اهل اونجا باشه بهم گیر بده) نشانه زیبایی واصالته.