(۱۷ مرداد ۱۳۹۹ ۱۰:۵۵ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: من هیچوقت دوس ندارم کسیو ناراحت کنم ولی وقتی گفتن حقایق باعث ناراحتی میشه خیلی توی تناقض قرار میگیره آدم :/ فکر کنم بهترین راه همینه آدم توی بحث کلا شرکت نکنه
چرا فکر می کنین ناراحت شدیم؟
جامعه ما مملو از هزاران هزار فرد خیّر و دلسوزیه که وظیفه انسانی خودشون می دونن هر دختری رو دیدن بهش یادآوری کنن که سنت رفته بالاهاااا! (حتی در ۱۴ سالگی)
(یه عزیزم هم چاشنیش می کنن که زهر حرفو بگیرن مثلا : ))))) )
افزایش سن مادران هم اختصاص به کشور ما نداره (همین طور که سن پدران هم بالا رفته) ، اتفاقا در کشورهای پیشرفته تر، بالاتر هم هست.
از گفتن حقایق هم به شدت استقبال می کنیم؛ مشاهده کردین که چند مورد هم خودم در تایید فرمایش شما اضافه کردم. با علم هم مشکلی نداریم بالاخره عمری خودمونم دود چراغ خوردیم
اما دو تا مساله هست: یکی این که
نگاه علمی باید جامع نگر باشه و دور از تعصب باشه. شما از یه جنبه فرمودین، من جوانب دیگه رو هم کنارش گذاشتم که دید صحیح تری به دست بیاد.
مساله دوم:
حتی در کشورهایی که کمترین شکاف جنسیتی وجود داره، عدم توازن به نفع مردانه. چند سازمان بین المللی بر اساس فاکتورهای متفاوت این مساله رو بررسی می کنن و در آمارهای همه اونها ما جز ده کشور انتهای لیست هستیم.
اگر در این باره صحبت کنیم هم متهم به مظلوم نمایی میشیم (
درسته که سواستفاده از جنسیت وجود داره ولی دلیلش همین عدم توازن قدرته)
نه فقط در سطح کلان، در امور روزمره هم (سلامت، رفت و آمد، شغل و ...)
در پزشکی: معمولا زنان نسبت به تغییرات بدن خودشون حساس تر هستن و سریع تر به پزشک مراجعه می کنن ولی در موارد بسیاری توسط پزشک رد میشه (به خاطر مشکلات عصبیه و ....) ولی بعدا مشاهده میشه که اتفاقا حساسیت درستی بوده و اگر همون موقع تشخیص داده میشد، درمان کم هزینه تر و موثرتری وجود داشت.
در مورد رانندگی، همیشه تکرار میشه که خانم ها راننده های خوبی نیستن؛ بررسی کردن و دیدن ماشین ها براساس ارگونومی مردانه طراحی شدن
در برنامه نویسی: زن که برنامه نویس نمیشه! اصلا اولین برنامه نویس، زن بود.
در سیاست: هر وقت سیاستمداران ما حرفی از جوانان میزنن فقط مردان جوان رو در نظر دارن.
و.....
ظاهر اینه که الان که خیلی آزادی هست ولی مساله سقف های شیشه ایه که وجود دارن. مساله فراتر از ازدواج و این حرفاست. همه افراد جامعه باید بتونن به حقوق خودشن برسن و مشکلات شون جدی گرفته بشه. راه پیشرفت باید برای همه باز باشه.
آیا جامعه با استفاده از نیروی همه اعضا به نتیجه مطلوبتری میرسه یا با ندیده گرفتن نیمی از افراد؟
تو سنت گذشته ما زن و مرد همراه هم بودن، به شالیزارها فکر کنین، به زندگی عشایری...
فقط هم در مورد جنسیت نیست، سن، نژاد و ... هم نباید عامل محدویت باشن.
(۱۷ مرداد ۱۳۹۹ ۱۰:۵۵ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: بهترین راه برای کمک به بقیه پولدار شدن و کمک کردن به بقیه هست
کارآفرینی اجتماعی، یه تیر و دو نشون!