(۱۸ دى ۱۳۹۸ ۰۲:۱۷ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: (18 دى ۱۳۹۸ ۱۲:۱۹ ق.ظ)gogooli نوشته شده توسط: (17 دى ۱۳۹۸ ۱۱:۵۵ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: مخالف از ترس محکومیت سیاسی و خراب شدن آینده اش ساکت میشینه و هیچی نمیگه
مخالف ها تازه هیچی نگفتین؟! شما که اون طرفی برات بد نمی شه ...
خوب است ... بحث سیاسی و بحث ازدواج و تفاوت دختر و پسر نمی کنیم ...
منظورم من نوعی نبود کلا این همه آدمی که عضو مانشت هستن و مث شما فکر نمیکنن منظورم بود...اون سری هم برگشتین گفتین هرکی مث شما فک نمیکنه حیوونه و ایرانی نیست.
ایشون نگفت هر کسی مثل من فکر نمیکنه حیوونه، افراد خوشحال از ترور سلیمانی و حمایتشون از ترامپ رو گفت. تفاوت زیادی با هر کسی مثل من فکر نمیکنه داره. البته لفظ حیوون و کلا برچسب زدن دفاعی نداره.
بعد اینکه به خاطر چنتا پست سیاسی مخالف (بدون توهین) فکر نمیکنم آیندهی کسی خراب بشه چون الان زندانها جا نداشتند. خود من حدود چار سال پیش اینجا از مزدور سعودی تا ملحد بهم گفتند و کم هم نبود تعدادشون، اتفاقا موقعی بود که پای ادمین هم به دادگاه باز شده بود به خاطر جریان مدرسان، شاید چند نفر بدشون نمیومد به بهونهای دوباره بچزنوننش. به نظرم این دیگه از ترس گذشته. الان باید خود منم بترسم نظرم رو نگم چون حمله هم شد و مث بعد از یازده سپتامبر ممکنه صبح در رو بزنند و سین جیم کنند؟
(۱۷ دى ۱۳۹۸ ۰۸:۰۲ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: برام جالب که چقدر یه مخدر روان گردان میتونه قوی باشه که با مغز آدمای مثلا تحصیل کرده چنین بکنه!
حالا اینکه منظور از مخدر روان گردان چی هست برداشت آزاد!
آقا شما دیگه چرا. کسی بگه ویسکی ناب با غیرتِ آدمای مثلا تحصیلکرده چی میکنه بر نمیخوره به کسایی که خارج از کشور هستند؟
نقل قول: من طیق براوردی که از هزینه ها داشتم این بود که مثلا با ۱۰۰۰ یورو میشه زندگی دانشجویی داشت توی المان با فرض اینکه شهریه ندی چون دانشگاههاشون رایگان فقط باید یه مبلغی برای کارهای اداری پرداخت کنی ولی اتریش فک کنم از این بالاتر بشه.
هزار تا خیلی زیاده؛ واسه من فک کنم ۶۵۰ ماهی تموم میشد چون کوتاهمدت رفته بودم و خونه، در واقع اتاقی که گرفتم، یه مقدار گرون تموم شد فک کنم ۳۲۰ اینا میدادم. اگه دانشگاه خونهی ارزن بده، یا شهرش یه کم ارزون باشه، به نظرم با ۶۰۰ میشه خیلی راحت سر کرد. از این ۶۵۰ تا، ۵۰ یورو ماهیانه بابت بلیط میدادم که واسه دانشجوهای عادی رایگان بود و همینطور چون فرصت نداشتم ناهار رو از بیرون میگرفتم. کلا ببین خونه چند هست ماهی، ۳۰۰ تا بذاری رووش هزینهی لباس و ... رو هم راحت پوشش میده.