(۳۰ تیر ۱۳۹۸ ۱۱:۰۰ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: تعداد آزمایشهایی که در طول این یکماه رفتم دیگه از دستم خارج شده. فکر کنم فردا ششمین آزمایش خونی هست که باید ناشتا برم.
همش با خوددرمانی و تجویزهای خودم رسیدم به حال و احوال الان. دیگه قرص و دارو روی هورمونها جواب نمیده و دکتر گفت باید بری یه MRI از مغزت بگیری. فعالیت و ترشح هورمونها در مغزت بالا رفته و یکسری غدد را توی مغزت فعال کرده که اینقدر بهم ریختم.
رفتم آزمایشهام نشون دو سه تا دکتر دادم. دکتر میگفت پس مریض را چرا با خودتون نیاوردید. میگفتم مریض خودمم! میگفت این آزمایشها مال تو نیست.مال یه خانم ۴۰-۵۰ساله هست. باورشون نمیشد آزمایشها مال من هست. مجدد فرستادنم آزمایش و باز همون نتایج. امیدوارم آزمایش فردا آخرینش باشه و جواب MRI بتونم با دارو و تحت نظر دکتر! درمان کنم وگرنه نمیدونم چی قراره رخ بده
مواظب خودتون باشید بچه ها. فعلا
جدیدا باید نگران این باشیم دوستان و کاربران که قبلا خیلی تو مانشت فعالیت داشتن و بعد یه مدت کلا نمیان و وقتی میان متاسفانه خبر درگیری و مریض بودنشون رو می شنویم ...
امیدوارم مشکل شما کاربر Thebest هم حل بشه البته که ماها که نمی تونیم کاری بکنیم باید برید و توسط دکتر پیگیری کنید تا مشکل برطرف بشه ان شالله .
(۳۰ تیر ۱۳۹۸ ۱۱:۴۸ ب.ظ)Airezaa نوشته شده توسط: سلام . این اولین پیامم در یه تالار گفتگوعه .
منم اولین پیامم رو سال ۹۲ اینجا دادم
(۳۰ تیر ۱۳۹۸ ۰۸:۰۷ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: چرا بستنی شکلات تلخ نیست؟
برای اینکه زیرا
(۳۰ تیر ۱۳۹۸ ۱۰:۳۷ ب.ظ)sss نوشته شده توسط: (30 تیر ۱۳۹۸ ۰۹:۵۵ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: مرسی. کاش شمام اصفهان بودی، میدیدیمت : )
لطف دارین، کم سعادتی منه
منم خوشحال میشم ببینمتون
شما تشریف بیارین
فرق کاربرهای دختر با کاربرهای پسر مانشت فقط اونجاست که حتی حاضرن از اصفهان تا تهران بیان و همدیگه رو ببینن اونوقت همینجا اعلام می کنم یه کاربر پسر مانشتی هست که تو یه ساختمان ولی تو دو شرکت متفاوت کار می کنیم ولی خودشو مخفی کرده و اسم و نشانه ای از خودش نمیده !
(۳۱ تیر ۱۳۹۸ ۰۱:۳۲ ق.ظ)RangiRangi نوشته شده توسط: فردا امتحان دارم
هیچی نخوندم
سابقه نداشته تو این دانشگاه با این حجم بی خیالی امتحان یه درس مهم و سخت رو نخونم و مطمئن هم باشم میفتم و معدل خوبم رو خراب کنم
نمیدونم چم شده فقط هم با هم اتاقیم که اونم امتحان داره به همه چی میخندیم : ))
این حالات بیشتر برای دوران کاردانی هست شما هنوزم این روند رو تو دوره ارشد هم دارید