......
(۲۹ شهریور ۱۳۹۷ ۰۲:۰۸ ب.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: (29 شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۲۶ ق.ظ)negarin_ نوشته شده توسط: سلام
دوستان اگر در انتظار یه چیزی باشید که خیلی خوبه برای شما و شما هم تلاشتون رو کرده باشید ، مثل گرفتن یه شغل و اون اتفاق نیفته ولی کسی دیگه با شرایط پایین تر از شما اون موقعیت رو توی شهر خودش بدست بیاره، شما این از دست دادن موقعیتتون رو به چه حساب میگذارید؟
۱.حکمت, تقدیر و از این چیزا؟
۲. بدشانسی
۳.ناعادلانه بودن جهان
۴. چیزای دیگه
من در ارتباط با یه کار خیلی تلاش کردم و در نهایت با اختلاف کمی از حد نهایی، اونو از دست دادم. اما حکمت ، تقدیر اینا برام خیلی قابل فهم نیست شاید چون ارتباطم مدتی هست با خدا خوب نیست، شایدم اون جمله ها یه جور بازی با کلمات و توجیه هست.
به هر حال با خودم میگم حتی فلانی همه شرایطش از من پایین تر بود منم که چیز بدی نخواستم و من هم به همون شدت و چه بسا بیشتر به اون موقعیت احتیاج داشتم اما خب تهش باور عمیقی ندارم به اینکه مثل بعضیا بگم قسمت نبود و یا حکمت داره و ... و در این مواقع انگار به هیچ دیواری تکیه نداری.
به هر حال دوست دارم اگر دوستان با همچین موقعیت هایی روبرو شدند تجربه شون رو بگن
منم تجربه مشابه رو داشتم...خیلی هم فکر کردم به این قضیه...با خیلیا هم صحبت کردم..همه میگن حکمتی هست حتما..در صورتی این جمله کاملا مسخرست...به عنوان مثال عرض میکنم شما برای شغل الف زحمت کشیدی ولی اونو بدست نیاوردی و بعد از گذشت مثلا دو سال یه شغل تا حدودی بهترِ دیگه به دست آوردی(شغل ب)..اون وقت همه میان میگن نگاه کن چقدر خوب شد واست..اگه دو سال پیش میرفتی اونجا و سر اون شغل الف که واسش زحمت کشیدی الان هیچ وقت به اینجا(شغل ب) نمیرسیدی پس به خدا ایمان بیار و بدون توی همه کاراش حکمتی هست...در صورتی که این جمله از بیخ و بن اشکال داره...چیزی که هست اینه که شما مگه میدونستی بعد از دوسال قرار واست چنین اتفاقی بیفته؟؟..در ضمن شما اصن یه طرف قضیه رو ندیدی و وارد شغل ب شدی...شاید اتفاقای بهتری میفتاد اگر وارد شغل الف میشدی...شاید زندگیت کاملا تغییر میکرد...شاید اونجا بیشتر پیشرفت میکردی...و خیلی چیزای دیگه..
به شخصه به بدشانسی و ناعادلانه بودن جهان بیشتر اعتقاد دارم تا حکمت و تقدیر...حکمت و تقدیر یه چیزی که خودمون بوجودش آوردیم تا یخورده خیال خودمونو راحت کنیم و اون ذهنی که همش دنبال اون چیزای خوب هست و منتظر نتیجه زحمات هست رو با چیزایی مثل تقدیر و حکمت پر کنیم و سرگرم میکنیم..
ممنون از پاسختون
بله خیلی دقیق، گفت و گوهای من رو با خودم توصیف کردید، خیلی ها سریع میگن قسمتت یه چیز بهتر باشه ولی من خودم میدونم حتی اگر از اون بهتر هم پیدا کنم، بازم تو ذهنم پیگیر همین اولی هستم. با خودم میگم حکمت و تقدیر و .. که ایجادش کردیم فقط صرفا یه جواب هست به مسائلی که نمیدونیم جوابشو ولی در واقع چرا باید حکمت خدا این باشه که یه چیز خوب رو بدست نیاورد!!!بین بنده هاش هم تفاوت نمیگذاره.
(۲۹ شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۲۶ ق.ظ)negarin_ نوشته شده توسط: سلام
دوستان اگر در انتظار یه چیزی باشید که خیلی خوبه برای شما و شما هم تلاشتون رو کرده باشید ، مثل گرفتن یه شغل و اون اتفاق نیفته ولی کسی دیگه با شرایط پایین تر از شما اون موقعیت رو توی شهر خودش بدست بیاره، شما این از دست دادن موقعیتتون رو به چه حساب میگذارید؟
۱.حکمت, تقدیر و از این چیزا؟
۲. بدشانسی
۳.ناعادلانه بودن جهان
۴. چیزای دیگه
نظرم روی گزینه ۲ هست. البته با تعریف درستی از شانس. خوش شانسی یعنی عواملی که دست تو نیست طوری پیش بره که به نفع تو بشه. مثلا، اگه چشماتو ببندی و بدویی از خیابون رد شی و هیچ ماشینی نزنه بهت، میشه گفت که خوش شانس بودی. به طور مشابه، به نظرم برای کار بدشانسی آوردی. چون به راحتی میشد رقیبت یه آدم ضعیف باشه و تو برای کار انتخاب شی.
[/quote]
ممنون از پاسختون.
تعریف شما از شانس درسته منم با تعریفتون از شانس موافقم.
اما بنظرتون چطور میشه شانس رو با خودمون همراه کنیم؟
(۲۹ شهریور ۱۳۹۷ ۰۲:۴۷ ب.ظ)RangiRangi نوشته شده توسط: (29 شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۲۶ ق.ظ)negarin_ نوشته شده توسط: به هر حال دوست دارم اگر دوستان با همچین موقعیت هایی روبرو شدند تجربه شون رو بگن
زیاد از این تجربه ها داشتم
بیشتر به نظرم زمانبندیه! من خودم هم خیلی زمین و زمان رو فحش میدم این جور وقتا میگم شانس ندارم.. دنیا ناعادلانه س.. زندگی عدالت نداره .. بعضی ها بند پ دارن من ندارم و الی آخر.. ولی در اصل به نظر همون زمانبندیه
بعضی چیزها باید تو یه زمان دیگه اتفاق بیفته که در ادامه اون اتفاق های زنجیروار دیگه هم بیفته و سرنوشت ما تا روزی که روی این زمین هستیم رقم بخوره.
من سرنوشت رو قبول دارم تو این مسائل.. واسه همین شاید جوابم زیاد قانع کننده نباشه.. کلا معتقدم همه ما یه سرنوشت از پیش نوشته شده ای داریم که اتفاقا چن راه هم برای رسیدن به سرنوشتمون داریم و اینکه کدوم راه رو انتخاب کنیم تصمیم خودمونه... و در راستای همون سرنوشت آرزو میکنیم و هدف تعیین میکنیم برا خودمون که ممکنه به اون هدف برسیم یا نه که اگه رسیدیم یعنی زمانش الانه و اگه نه باید منتظر بمونیم زمانش برسه.
ممنون از پاسختون.
بله خیلی با این جملات سرنوشت و .. کنار نمیام در مورد زمانبندی هم ، اگر اینجوریه که خدا هر وقت میخواد به یه چیزی برسیم تلاش ما تا قبل اون زمان بی معنی میشه