(۲۵ شهریور ۱۳۹۷ ۱۲:۳۸ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: نظر من یه جورایی مخالف شماست. کسی که اینجا یه شغل فنی ساده هم داشته باشه به نظرم کیفیت زندگیش از یه لیسانس و فوق لیسانس و چه بسا دکترا توی ایران بالاتره احتمالا. البته من نسخه برای همه نمیپیچم به صورت میانگین عرض کردم.
خب ۱۰۰ درصد کیفیت زندگی شغلهای ساده هم خوبه. اما سوال اینجاست که فردی با شغل ساده میتونه مهاجرت کنه؟
باید ویزای کاری و یا تحصیلی بگیره یا پناهندگی.. ویزای کاری برای شغل ساده که نمیدن. پناهندگی هم مخصوصا این مدلی که آدم بمیره بهتره تا اینکه اینجوری بخاد وارد یک جامعه جدید بشه. skilled worker توی کانادا هم فکر نکنم به این سادگیا به کسی بدن.
الان آدمهای زن و بچه داری میشناسم که بدون داشن هیچ دانش زبانی ای و یا تخصص خاصی کارشونو ول میکنن و خونه و ماشینشونو میفروشن که بتونن با پولش مهاجرت کنن بلکه بتونن آینده ی پوشالی خودشونو بسازن. یک نمونه ی جالبش که امروز شنیدم این بود که یکی از آشناها میخواست ۳۰ تومن پول بده به یکی که قاچاقی ببرتش عمان!
(۲۵ شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۲۴ ق.ظ)The BesT نوشته شده توسط: سلام
اروپا بعد از اتمام تحصیل معمولا اقامت نمیده.
بنابراین برای موندگار شدن و داشتن کار همراه با مزیتهاش(مثل بیمه و .. ) باید چکار کرد؟ به چه کسانیکه ویزای اقامت میده؟
دانشجویانی که درسشونو تموم میکنن و میخوان اروپا بمونن چه تلاشی باید بکنن که اقامت بگیرن ؟
قانون اقامت برای هر کشوری متفاوته. عموما دکتری در اروپا شغل محسوب میشه و مالیات پرداخت میشه از حقوق و برای اقامت اون سالهای دکتری حساب میشه. در هر کشوری بعد از چند سال اقامت و کار و تحصیل (بین ۳ تا ۱۴ سال ممکنه متفاوت باشه در کشورای مختلف) سیتیزن میشین. مثلا اینجا، کاری که بچه ها میکنن یا اینه که دکتری شونو کشش میدن(حتی تا ۶ سالم دیدم). یا بعد از دکتری شون، پست داک و یا شغل دیگه ای رواینجا پیدا میکنن میمونن و سال ۵م اقامت دائم رو میگیرن.