(۰۳ شهریور ۱۳۹۷ ۰۸:۱۷ ب.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: جوری با اب و تاب نوشتین انگار تو کشور سوئیس یا سوئد اینطور شده...
از خواب خرگوشی بیرون بیاین ...
جامعه رو با دید ۱۰ از ۱۰ نگاه کنین ...
در ضمن اون امتحان تجدیدی ها بوده و با قبول شدن اون فرد به کسی خیانتی نمیشه.
در کل نظر من این هست شما اصلا واقعیات امروز جامعه رو نمی بینین
کشور ما هم میتونست مثل سوئیس یا سوئد بشه اگر کارهای ساده توسط من و شما به بهترین نحو انجام میشد..
جامعه را من و شما میسازیم. جامعه ما الان خیلی مشکلات داره ولی من معتقدم هرکسی باید در حد و توان خودش کارش را به بهترین حالت انجام بده اونوقت جامعه ما هم میشه سوئیس یا سوئد.
صحبتتون ذهنم را برد به سال ۸۷! سرکلاس ریزپردازنده بودیم. استادمون گفت دانشجویی داشتم که سه بار درس را افتاده بود و دفعه آخر اگر من پاسش نمیکردم معدلش دیگه نمیرسید به حد قبولی و اخراج میشد. هرچی التماسم کرد پاسش نکردم و اخراج شد! گفت حدود ۱۰سال بعد از اخراجیش اومد سراغم و گفت منو میشناسی؟! من همونی هستم که نمره منو از ۹ ؛۱۰ نکردی و اخراجم کردی! من الان تاجر بزرگی توی شهر اصفهان شدم و این موفقیتم را مدیون تو هستم که باعث اخراجی من شد.من درس را رها کردم و الان توی مسیر دیگری رشد کردم.من آدم درس نبودم...
هنوز این خاطره استادم توی ذهنمه...
حالا شما اینها را خواب خرگوشی میدونید یا توهم میدونید ولی من در جامعه کوچکی که الان کار میکنم و زندگی میکنم موظف هستم کاری که صحیح هست انجام بدم. اون کار میتونه در آینده بهترین نتیجه را بده و قطعا هم همینجور خواهد بود.
واقعیتهای امروز جامعه را من هم مثل بقیه باهاشون دست و پنجه نرم میکنم ولی اینو میدونم که تا لحظه ای که دارم توی این جامعه قدم میذارم موظفم کار درست را انجام بدم.
اگر هرکسی حب و بغض نسبت به یک قدم از کارش داشته باشه اینده را میتونه برای نسل بعدی بسازه. حداقل شرمنده خودت و وجدانت نیستی.
حالا شما اینها را قصه های قشنگ میدونید هم نوع دیگری از نگاه کردن به زندگیست