یادمه پنج سال پیش یکی از آشناهامون اومده بود خونه ما واسه ثبت نام کنکور کارشناسی...من موقع ثبت نامش یه اسکرین شات از تمام اطلاعاتش گرفتم واسه روز مبادا (احتمالا الان دارین با خودتون میگید که چقد این پسره نفهمه و این چه کاری بود که کرد و اینا-که حق دارید واقعا- ولی نوجوان بودیم و خطاکار
)
خلاصه امتحانش رو داد و ماهم طبق معمول میدونستیم خیلی اتفاق جالبی نمی افته و منتظر چیز خاصی نبودیم...بهرحال چون فامیل بودن زنگ زدیم و پرسیدیم که چه کردن و مادرش گفت که سی و سه هزار آورد پسرم...رشته ریاضی...خلاصه ما تبریک گفتیم..بعدها داشتم میگشتم توی کامپیوتر، یهو دیدم عه..فایل اطلاعات آقا اینجاست که...
رفتــــــــــیم سایت سنجش که ببینیم واقعا سی و سه هزار بوده یا بالاتر....حدس میزدم که یخورده پایین تر گفته باشه ولــــــــــــــــــی یخـــــــــورده نبود، خیــــــــــــــــــــــلی بود...خیــــــــــــــــــــــــلی
اطلاعات رو وارد کردیم و متاسفانه دیدم که ۶۶هزارتا رتبهشو پایین تر گفته بود
رتبش شده بود ۹۹۰۰۰ رشته ریاضی...تَکرار میکنم
نَوَد و نُه هِزارُمین نَفَر دَر مَنطَقه ۲ (شایدم کشور..دقیق یادم نیست) ..شما این رو حساب کنید که چند کشوری میشه...اون موقع ریاضی اینقد داوطلب داشت واقعا...
بعدها یه جعبه شیرینی خریدیم رفتیم خونشون، مادرش از من میپرسید آقا میلاد چرا اینقد رتبش بد شده، ما فک میکردیم بهتر بیاره..منم گفتم سی و سه هزار خوبه دیگه..
و الان ایشون مدرک مهندسی عمرانشون رو گرفتن و در پروژه های ساخت و ساز و نوسازی مدارس مشارکت دارن..علی برکتالله
کلید اسرار این قسمت: رتبهی جادویی
ولی خداییش لذتی که در پرسیدن رتبه یه نفر و مسخره کردنش هست توی هیچی نیست...هیچی..خودمو خیلی مسخره کردن والا